aynen öyle maalesef türkiyede bekledikçe ucuzlayan değil pahalanan bir piyasa var paran varsa alıp geçmek en mantıklısı çoğu zaman bekleyen daha çok üzülüyor zaten
1774814269
insan sadece kendini düşününce sorun çözülmüyor diğer insanların da alabilmesi lazım ama fiyatlar bu şekilde devam...
teknolojiye ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor açıkçası
ram fiyatları zaten yükselmişti şimdi playstationa da zam gelince insan ister istemez düşünüyor şimdi mi alsam yoksa beklesem mi diye ama asıl düşündüren kısım şu bu daha başlangıç olabilir mi
çünkü gidişata bakınca olay sadece ram ya da...
Merhaba arkadaşlar,
30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur?
Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim
FORUMDA...
kulak üstü kulaklıklardan kulak içi modele geçmeyi düşünüyorum çünkü uzun oyun seanslarında kulak üstü modeller artık yoruyor. Özellikle Escape from Tarkov ve Arena Breakout gibi oyunlarda oynuyorum Oyuna odaklı ses olsun istiyorum
Bütçe: 8.000–10.000 TL arası
Bu bütçeye ve oyun tarzıma en...
bilgisayarı açtım gezinirken fanların hepsi durdu sıvı soğutma harıç ledleri de yanıyor fanlar dönmüyor ama kapatıp açıyorum dönüyor bir zaman sonra duruyor yine neden oluyor