Burak sagdc isimli üyenin son içerikleri

1. Burak sagdc

Incehesap Kalitesi !

bilgilendirmeni aldım hocam yapay zeka olmadığımı da belirtmek istedim açıkçası ama üstüne basa basa öyle diyorsan öyledir sana yapay zeka avcılığında başarılar he bu arada diğer yan hesabından savunmuşsun demişsin ancak tanımıyorum cidden üzüldüm açıkçası :) lütfen daha fazla meşgul etme...
  2. Burak sagdc

Incehesap Kalitesi !

Hocam iyi misin ? yoksa sırf bu iş için mi kendini geliştirdin ?
  3. Burak sagdc

Incehesap Kalitesi !

Kullanmıyorum hocam bu yorumu atmak için mi dolaşıyorsunuz?
  4. Burak sagdc

Incehesap Kalitesi !

İptal etmeyip "Tamam iptal etmeyelim" diyerek en doğrusunu yapmışsın Düz modeli al gerekirse kendin sat ya da kasa içi akışı bir şekilde uydur ama adamlara o zamlı fiyattan ikinci kez para kazandırma Forumda da bunu sonuna kadar savun arkandayım İnsan ister istemez "Kardeşim ben bu ürünü ucuza...
  5. Burak sagdc

Masaüstü Bilgisayar Alımı İçin Doğru Zaman

Belli bir zamanı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar almak için. Artık kötü sistemler bile uçuk fiyatlara satılıyor. Abdullah abinin yaptığı gibi temiz düzgün bir ikinci el toplama sistem almak şu an daha mantıklı duruyor.Şimdi ikinci el alınmaz diyenler olacaktır elbette ama mevcut piyasa şartları...
  6. Burak sagdc

Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

Bu tarz projeler genelde yasal oluyor ama birkaç noktaya dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Özellikle veriyi başka sitelerden çekiyorsan onların kullanım şartlarına uymak önemli. Mümkünse resmi API kullanmak daha güvenli olur bu aynı şey mi bilmiyorum sen daha iyi biliyorsundur (mesela Steam...
  7. Burak sagdc

Uzun Ömürlü Gaming Klavye Önerisi

hocam kullanmadığım klavyeler için öneri sunup kafanı karıştırmak istemem bütçe 2.5 k sanıyordum ben 4 k ya daha iyi öneriler sunulur
  8. Burak sagdc

2.5 k ya giriş segmenti olmayan bir klavye mi bekledin hocam :D
  9. Burak sagdc

uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-msi-vigor-gk30-rgb-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,548475568.html
  10. Burak sagdc

RAM Fiyatları artıyor PlayStation Zamlandı sırada ne var ?

aynen öyle maalesef türkiyede bekledikçe ucuzlayan değil pahalanan bir piyasa var paran varsa alıp geçmek en mantıklısı çoğu zaman bekleyen daha çok üzülüyor zaten 1774814269 insan sadece kendini düşününce sorun çözülmüyor diğer insanların da alabilmesi lazım ama fiyatlar bu şekilde devam...
  11. Burak sagdc

RAM Fiyatları artıyor PlayStation Zamlandı sırada ne var ?

teknolojiye ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor açıkçası ram fiyatları zaten yükselmişti şimdi playstationa da zam gelince insan ister istemez düşünüyor şimdi mi alsam yoksa beklesem mi diye ama asıl düşündüren kısım şu bu daha başlangıç olabilir mi çünkü gidişata bakınca olay sadece ram ya da...
  12. Burak sagdc

Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

hocam 2k olması lazım
  13. Burak sagdc

ikisinide oynuyorum ama görüntü netliği istiyorum genel anlamda 1769973529 şuan monitörden genel anlamda memnunmusun hocam
  14. Burak sagdc

Merhaba arkadaşlar, 30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur? Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim FORUMDA...
  15. Burak sagdc

Çözüldü✓ OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

uzun süreç konuşmalar vesayre de elde tutulur bişey yok gibi geçmiş olsun
Geri