Evet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicem
Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
Arkadaşlar herkese selam 3 veya 4 gün önce 16 pro sıfır yd aldım kullanmaya basladım ilk gün sarjı cok iyi gitti ve sonraki günler dakika başı wpdeyken bile bitmeye basladı hiçbirşeyde inmiyor ben bunu anlayamadım sizce sorun ne olabilir veya hızlı sarj düsüsü yasayan varmı
Arkadaşlar telefonumu degistiricem fakat fotograflarım telefonumu sarmıs durumda 190 gb fotograf var telefon 128 gb dolu nasıl oluyor bende anlamadım 2 tb alan satın aldım iclouddan ama yine yedekleyemiyorum başka çözüm önerisi olan varmı kaç gündeen beri çözemedim lütfen yardımcı olursanız...
Teşekkür ederim abi bu iş bana baya bi pahalıya patlıcak görünen o ki dedigin gibi ramda almamız gerek ddr5 kaar ettik derken zarar ettik farkında degiliz en iyisi monitör alıp gittigi yere kadar gitmek gibi gözüküyor abi
1727703857
Abi şu anda yükselticek bütçem yok monitörü satıp 2 bin...