burak0756 isimli üyenin son içerikleri

1. B

50 55 Bin TL Oyun ve Ders İçin Laptop Önerisi

Hocam bu nasıl https://app.hb.biz/inf2AJZwMhyf
  2. B

50 55 Bin TL Oyun ve Ders İçin Laptop Önerisi

CS, Rust, MC falan oynayabileceğim ders çalışabileceğim bir laptop arıyorum bütçe 50k belki 55'e çıkabilirim. Laptop özelliklerinden pek anlamadığım için bataryası şu olsun ekranı şu olsun diye ayrıntı veremiyorum. 1 TB depolama olursa benim için iyi olur olmazsa da ekstra SSD alırım. Masaüstü...
  3. B

Dostlar Sizce Hangi Laptop Alınır?

45k ya önerebileceğiniz laptop varmı
  4. B

HP victus 35
  5. B

Hp içinmi pahalı diyorsunuz eğer onun içinse yazan fiyattan almayacam daha düşüğe alıcam önceden konuştum satıcıyla
  6. B

Sıfırı nekadar
  7. B

Bu nasıl sizce garantisi devam ediyor
  8. B

Başka bir yerden almayı düşünmüyorum bütçe sorunum yok ayarlarım kardeşimin çalıştığı dükkandan alıcam bunların içinden hangisi daha iyidir sizce
  9. B

Masaüstü var onu verip laptop alıcam sizce hangisi daha iyidir.biliyorum masaüstü laptoptan daha iyi ama ben kullanamıyorum neredeyse 9 10 ay oldu eve gitmeyeli ya inşaattayım ya başka yerde.yapacaklatım şunlar rust cs falan oynarım dizi film izlerim okadar arada hikayeli oyunlarda oynarım belki...
  10. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Koku oluyormu
  11. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Koku yapıyormu bazı kullanıcılar ısınınca koku yaptığını söylemişler
  12. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Yeşil sitedede konu açmıştım bunu öneren oldu bakalım biraz daha araştırayım yağlı radyatör diye birşeyde varmış
  13. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Antalya'da yaşıyorum. Geceleri soğuk oluyor. Klima açsak da tüm ev ısınmıyor. Benim odam salona en uzak olan yer bu yüzden salonda yatıyorum. Ama bıktım sırt ağrısından. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum. Odam 25 30 m² falan sizce odayı ısıtır mı? Önerebileceğiniz başka ısıtma yolu var mı...
  14. B

Babamı ikinci kediye nasıl ikna ederim

ailenden başka birini ikna etsen beraber getirseniz cidden evi yakıp terk edecek değil ya eğer böyle dinine çok bağlı biriyse instagramdan kedi bakmakla ilgili dini videolar at yada al eve getir ne yapabilirki en fazla Anneni tanımadığımdan böyle diyebiliyorum sen daha iyi biliyorsundur tabi...
  15. B

Babamı ikinci kediye nasıl ikna ederim

Sorunlarım vardı kendimi eve kapatmıştım hiç çıkmıyordum babama kedi sahiplenelim mi dedim olur sanada arkadaş olur yalnız kalmazsın evde dedi 2 gün sonrada sahiplendik.
Geri