burak0756 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Koku oluyormu
  2. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Koku yapıyormu bazı kullanıcılar ısınınca koku yaptığını söylemişler
  3. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Yeşil sitedede konu açmıştım bunu öneren oldu bakalım biraz daha araştırayım yağlı radyatör diye birşeyde varmış
  4. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Antalya'da yaşıyorum. Geceleri soğuk oluyor. Klima açsak da tüm ev ısınmıyor. Benim odam salona en uzak olan yer bu yüzden salonda yatıyorum. Ama bıktım sırt ağrısından. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum. Odam 25 30 m² falan sizce odayı ısıtır mı? Önerebileceğiniz başka ısıtma yolu var mı...
  5. B

Babamı ikinci kediye nasıl ikna ederim

ailenden başka birini ikna etsen beraber getirseniz cidden evi yakıp terk edecek değil ya eğer böyle dinine çok bağlı biriyse instagramdan kedi bakmakla ilgili dini videolar at yada al eve getir ne yapabilirki en fazla Anneni tanımadığımdan böyle diyebiliyorum sen daha iyi biliyorsundur tabi...
  6. B

Sorunlarım vardı kendimi eve kapatmıştım hiç çıkmıyordum babama kedi sahiplenelim mi dedim olur sanada arkadaş olur yalnız kalmazsın evde dedi 2 gün sonrada sahiplendik.
  7. B

İkisi ilk zamanlar zaten ayrı kalcaklar sadece kapı altından birbirlerini koklasınlar kokularına alışsınlar diye sonrasında akşamları birleştirip yanlarında oturcam bekliycem öyle devam ederim birkaç gün en sonunda boş olduğum günlerde salcam ikisinide izliycem napıyolar baktım sorun yok...
  8. B

Açık lisede okuyorum hep evdeyim neredeyse 2 3 aydır ben evde değilken kardeşim oyun oynatıyordu ilgileniyordu çalışıyor artık bende 2 3 gün sonra biyerde işe başlayacam evde 10 12 saat yalnız kalacak diye bir kedi daha sahiplenmek istiyorum yok diyor süslü benim kızımda üzerine gül koklamamda...
  9. B

Rx 6600 sistem nekadar eder

Ayrı ayrımı satayım montörleri ve kasayı tek tekmi
  10. B

Rx 6600 sistem nekadar eder

İşlemci (CPU)AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı (GPU)Sapphire Pulse RX 6600 RAMXPG Gammix D30 2×8 GB DDR4 3200 MHz SSDCrucial P3 500 GB M.2 NVMe (Okuma 3500 MB/s, Yazma 1900 MB/s) AnakartGigabyte A520 MK V2 KasaBitfenix Apollo AP300 PSUNZXT C550 550W SoğutucuSnowman T6 kule tipi hava soğutucu Monitör...
  11. B

Rtx 4060 sistem nekadar eder

Sağolun hocam iyi akşamlar
  12. B

Rtx 4060 sistem nekadar eder

Kingston 16 GB Beast Black EXPO 5600MHz CL36 DDR5 RAM (KF556C36BBE-16TR) DeepCool CG540 mesh 750W 80+ tempered glass ARGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa. AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu. Goodram 512 GB PX500 NVMe okuma 2000 MB-yazma 1600 MB M.2 SSD (ssdpr-PX500-512-80) Palit GeForce RTX...
  13. B

Aula SC 680 alınır mı?

Şu anki farem kablolu ve ani hareket yaptığımda oyunlarda takılıyor. Etrafa kablo takılmıyor, direkt oyun içinde bir takılma oluyor, çevreyle ilgili sorunum yok. Üç dört kişi AULA SC 680'i önerdi, sizce alınır mı? Yerine bu fiyata alınabilecek daha iyi bir şey var mı?
  14. B

Muhabbet kuşu odada ses varken susmuyor

Benim odamda kalıyor. Bilgisayardan bir şeyler açıp izliyorum bazen açık bırakıp telefonla uğraşıyorum ses olması hoşuma gidiyor. Kuş 1 hafta oldu bizim eve geleli dün sabahta benim odaya koydum. Ne zaman bilgisayardan ses gelse ötmeye başlıyor ses gittiğinde oda duruyor. Kuşun sesinden rahatsız...
  15. B

2 3 haftalık sıkmayacak oyun önerisi

stardew candır 100 saatim falan var hala oynuyorum 1760468322 teşekkürlerrrr 1760468357 ets 2 almıştım indirimde belki onu oynarım direksiyonla
Geri