Arkadaşlar 5060 8 gb alma fikrim vardı FPS oynuyorum o yüzden 1080 o aldım fakat indirimle 5060 ti 16 GB aldım 2 k için daha iyi bir fırsat oldu sizce 1 aylık odessey g4 u satıp 2k monitör almalı mıyım çok fark olur mu ?
Arkadaşlar 5060 8 gb alma fikrim vardı FPS oynuyorum o yüzden 1080 o aldım fakat indirimle 5060 ti 16 GB aldım 2 k için daha iyi bir fırsat oldu sizce 1 aylık odessey g4 u satıp 2k monitör almalı mıyım çok fark olur mu ?
Merhabalar, kardeşime PC alacağım yeni kendime aldım bütçemi sarsmak istemiyorum LoL cs valo benzeri oyunlar oynamak için ama mümkünse daha ağır oyunda oynanabilsin tüm her şey içinde 35 e kadar olabilir önerisi olan varmı mümkün mudur
Hocam burada birisi 3 daha köy 9060 al diye tavsiye verdi aklım karıştı çok bilgim yok 9060 tavsiyesi alınca daha mı iyi acaba diye düşündüm ham güç olarak daha iyi galiba ama diğer teknolojilerle 5060 ti yakalıyor mu diyorsunuz
Merhabalar, Gaming Gecesi indiriminden 5060 Ti Freedom OEM paketini 54 TL'ye aldım. Ancak aklıma takıldı; bu fiyata veya bir miktar üstüne yine indirimli bir şekilde 9060 XT bulabilmek mümkün mü? Eğer mümkünse siparişi iptal edip 9060 XT almayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını...