hocam nefes alamıyor gibi hissediyorum. 1 ay rahat bırakıcam onu dediğiniz gibi. ikimizde bir nefes alalım. bu süre sonrasında nasıl bir mesaj atmalıyım sizce yada ne demeliyim arayıp?
Tüm yazılanlara cevap olarak söylemek istiyorum. En son smsler ve fotoğraflar silindikten sonra ben instagramdan da çıkaracağımı söylediğimde "neden ben sadece sms ve fotoğraf demiştim" gibi bir söylemde bulundu. Birbirimizin halen profiline girip bakıyoruz. O da ben de. Yanlışımın farkındayım...
26 yaşındayım. Taa lise döneminde onlinedan tanıştığım bir kız vardı. Onla o lise zamanında aramızda 1000km olmasına rağmen bir ilişki yaşadık. Lise aşklarını bilirsiniz. Saçmadır işte biraz. Zaten çokta sürmedi. Ayrıldık. Sonra sen yoluna ben yoluma şeklinde devam ettik. Aradan yıllar geçse de...
Hp Victus 16-R1012NT 9J1K2EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Dos QHD Dizüstü Bilgisayar
MSI KATANA A15 AI B8VG-434XTR R9-8945H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 144Hz 15.6" Dos FHD Dizüstü
Şu ikisi arasında kaldım arkadaşlar. Bütçem maks 70.000 tl. Başka model önerilerine de açığım. Yardımcı...
Render alırken çok zorluk yaşamayacağım bir laptopa ihtiyacım var. Isınma problemi olmaması önemli. Bütçe maksimum 70.000 TL. Masaüstü sistem var. Fakat taşınabilir olması açısından birde laptop almak istiyorum.
LinkedIn profilinde deneyim kısmına mezun olduğumuz alanın dışında yaptığımız işleri eklesek bir mahsuru olur mu mezun olduğumuz bölüm/meslek için? Yani örneğin; makine müh. mezunuyuz ama farklı bir işte çalıştık bir süre. Bunu deneyim olarak eklemeli miyiz?
Bios güncelleme sonrası bir sorun oluştuduğundan pin'iniz yanlış, kullanılamıyor gibi bir ibare alıyorum. Ardından mail'ime kod gönderiyorum. O şekilde giriş yapabiliyorum. Ne olmuş olabilir