Burak5359 isimli üyenin son içerikleri

1. B

4 Yıllık İlişkim Bitti (12 Senelik Tanışıklık)

Arkadaşlar 1 gün yazmadım. Yerimde duramıyorum. Sanki ona yazmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Normal de olsa onunla konuşmak istiyorum sürekli
  2. B

hocam nefes alamıyor gibi hissediyorum. 1 ay rahat bırakıcam onu dediğiniz gibi. ikimizde bir nefes alalım. bu süre sonrasında nasıl bir mesaj atmalıyım sizce yada ne demeliyim arayıp?
  3. B

hocam dediklerinize ve yaşadıklarına saygı duyuyorum. fakat karşıdaki insan bana hala sevdiğini, gülüşünü ve kokunu özlediğini söyledi bana.
  4. B

Tüm yazılanlara cevap olarak söylemek istiyorum. En son smsler ve fotoğraflar silindikten sonra ben instagramdan da çıkaracağımı söylediğimde "neden ben sadece sms ve fotoğraf demiştim" gibi bir söylemde bulundu. Birbirimizin halen profiline girip bakıyoruz. O da ben de. Yanlışımın farkındayım...
  5. B

26 yaşındayım. Taa lise döneminde onlinedan tanıştığım bir kız vardı. Onla o lise zamanında aramızda 1000km olmasına rağmen bir ilişki yaşadık. Lise aşklarını bilirsiniz. Saçmadır işte biraz. Zaten çokta sürmedi. Ayrıldık. Sonra sen yoluna ben yoluma şeklinde devam ettik. Aradan yıllar geçse de...
  6. B

Render İçin Laptop Önerisi

Hp Victus 16-R1012NT 9J1K2EA i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Dos QHD Dizüstü Bilgisayar MSI KATANA A15 AI B8VG-434XTR R9-8945H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 144Hz 15.6" Dos FHD Dizüstü Şu ikisi arasında kaldım arkadaşlar. Bütçem maks 70.000 tl. Başka model önerilerine de açığım. Yardımcı...
  7. B

RENDER İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Render alırken çok zorluk yaşamayacağım bir laptopa ihtiyacım var. Isınma problemi olmaması önemli. Bütçe maksimum 70.000 TL. Masaüstü sistem var. Fakat taşınabilir olması açısından birde laptop almak istiyorum.
  8. B

LinkedIn Profili Düzenleme

LinkedIn profilinde deneyim kısmına mezun olduğumuz alanın dışında yaptığımız işleri eklesek bir mahsuru olur mu mezun olduğumuz bölüm/meslek için? Yani örneğin; makine müh. mezunuyuz ama farklı bir işte çalıştık bir süre. Bunu deneyim olarak eklemeli miyiz?
  9. B

40K Oyuncu Hazır Sistem Önerisi

Teşekkürler hocam 1738614768 hocam sistem toplama olmayacak. Hazır sistem olacak
  10. B

40K Oyuncu Hazır Sistem Önerisi

40 bin tl'yi geçmeyecek şekilde oyun odaklı hazır sistem önerisi verir misiniz?
  11. B

Chatgpt 4o Sohbet Geçmişim Çıkmıyor!

Hocam düzeldi mi sizde? Bende sohbet geçmişi hala gözükmüyor
  12. B

Chatgpt 4o Sohbet Geçmişim Çıkmıyor!

Chatgpt 4o plus üyeliğim vardı. Sohbet geçmişim şu anda çıkmıyor. Sohbet kutusuna bişey yazıyorum mesaj gitmiyor. Chatgpt'de sorun mu var ?
  13. B

Msi Mag B650 Tomahawk Bios Güncellemesi Sonrası Pin Sorunu

Bios güncelleme sonrası bir sorun oluştuduğundan pin'iniz yanlış, kullanılamıyor gibi bir ibare alıyorum. Ardından mail'ime kod gönderiyorum. O şekilde giriş yapabiliyorum. Ne olmuş olabilir
  14. B

Patriot Viper Ram ve Tomahawk B650 Uyuşmazlığı

yok hocam expo desteği var. 1732139172 xmp intel işlemciler için değil mi? benim işlemcim amd
  15. B

Yardım Güncel BIOS ve EXPO şart mı?

Beyler BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Yeni sistem dizdim. Biosu güncellemek gerekir mi
Geri