Burak61 isimli üyenin son içerikleri

1. B

S23 one uı arka planda 3 saat calisiyor

Telefon kapalıyken 2 saatte %3-%4 şarj gidiyor arka planda one uı 3 saat calışmış pil koruması açıktı kapattım. Sistem uı de 2 saat civarında kullanıyor Sebebi nedir
  2. B

3060 - 12100F GTA 5 ONLİNE DÜŞÜK FPS

öncelikle merhabalar gta 5 de grafik ayarlarıyla oynamama rağmen fullde olsa ortada olsa onlineda yer yer fps 50 lere düşüyor bi anda sorun ne olabilir max95 falan oluyor r
  3. B

Razer kraken v3X kafa bandını bulamıyorum

Merhaba razer krakenv3X kullanıyorum kafa bandı soyulmaya başladı internette bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipi daha performanslı

Teşekkür ederim 1729102750 Teşekkür ederim.
  5. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipi daha performanslı

Şu 2 kule tipinden birinu almayı düşünüyorum hangisini almam daha doğru olur https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ VS...
  6. B

Çözüldü✓ Nvidia driver guncellemesinde eski suruculeri kendi temizliyormu?

Her hangi bir şey yapmama gerek vrmi yoksa devammi edeyim
  7. B

Çözüldü✓ Nvidia driver guncellemesinde eski suruculeri kendi temizliyormu?

Dostlar nvidia friver guncellemelerinde hızlı kurulum olarak kurup güncelliyorum 1 seneden beri bu şekilde eski suruculeri kendi temizliyormudur yoksa benimmi silmem gerek
  8. B

CS 2 BENDE GOZUKMUYOR AMA VARDI

BEYLER CS 2 LOBİDE VARDI BENDE GUNCELLE DEDİM İNTERNET SIKINTILIYDI İPTAL ETTİM SİMDİ NASIL YUKLERİM CS 2 Yİ BULAMADIM 1693771743 CIKMIYOR LOBİDE
  9. B

Çözüldü✓ razer synepse deathader v2 mini bulamıyorum

beyler bende deathader v2 mini ve razer kraken x3 x kulaklık ve mouse var bunların driverları karısık oluyo razer sitelerinde bulamadım normalde takınca ekrana cıkması lazım fakat cıkmadı pc yi demin formatladım yardımcı olurmusunuz
  10. B

Pc acikken kendi kendine ekran kapanip aciliyor

Interne baktim bulamadım maalesef kabloyu tak cikar yapınca belki gecer simdi
  11. B

Dp kablosu var bi kontrol ettim sorun yoktu elimde baska kablo yok maalesef 1689532661 Ne w kadar sürdü
  12. B

Pc acik dururken kendi kendine ekran acilip kapaniyor belli aralikla yapmıyor değişiyor surekli anlamadım nedenini ne olabilir
  13. B

gta 5 grafik ayarları nasıl olmalı 3060 12100f

denerim tesekkurler
  14. B

gta 5 grafik ayarları nasıl olmalı 3060 12100f

1920-1080
Geri