burak_35 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

Bilgisayarı kapattım yarın atıcam görselleri 1757600826 hocam o dediğiniz ayar bence çıkmıyor baktım youtubeden
  2. B

Buyrun hocam diğer uygulama da aynı dereceleri görüyor
  3. B

Attım hocam forza da 100 dereceydi 1757527880 Diğer uygulamalarda aynı dereceyi görüyordu bir de oyunlara girdiğimde kasadan tıslama sesi geliyor
  4. B

İŞlemci bi ara 90 üzerine çıkıyordu ama şuan normalin bi tık üzeri kanka ama oyunlarda dereceler anormal seviye de
  5. B

Crack veya hile indirmedim oyunlara yama bile indirmeden sorun yaşarım diye windowsu tanıdığım bilgisayarcıya yaptırdım orjinal
  6. B

Hocam forza horizon 4te 100leri görüyorum testlerde benzer sistem aynı ekran kartı aynı işlemci 70-75 görüyordu max devourda 90 derece görüyodum düşük ayarlarda
  7. B

hocam ama oyunlarda direk 90 dereceli görüyor ve değişik bir ses geliyor kasa dan donma kasma mavi ekran da yapıyor anormal derece de ısınmalar da msida 100 dereceyi gördü yine
  8. B

Çiğlideyim biraz önce bilgisayarcı ile konuştum ona götürücem gibi
  9. B

evet 1757512845 hocam gpu sıcaklığı ve gup temperature yazıyor hangisi doğrusu
  10. B

indiriyorum hocam başka sistem de deneme gibi bir fırsatım olmadı
  11. B

biraz önce yine forza horizon 4 açtım arkada ki herşeyi kapattım görev yöneticisinden açtığım gibi 100,5 dereceyi gördü 1757511788 bilir kişi geldi 10 dakika bile kalmadı olay görüntülemeyi kendine attı gitti
  12. B

yok hocam hiç crack kullanmadım fmyi biliyosundur belki futbol oyunu onda yama bile indirmedim crack diye
  13. B

MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı 1757507110 hocam şaka gibi aldığım haftadan beri sorunlar vardı nasıl bir yazılım indirmiş olabilirim
  14. B

Arkadaşlar selamlar mayısta thhye başvurdum ve bugün karar verilmiş ve reddine karar verilmiş 1757506045 donanımsal bir sorun yoksa neden 3 kez ekran kartı değişimi oldu neden bu pc forza horizan 4ü açtığım gibi 105 dereceleri görüyor neden basit oyunlarda direk 90 dereceyi görüyor neden...
Geri