tavsiyem yazılım alanından gidebilmek için sayısal olurdu fakat senin bu alanı istemende gerek sadece okumak için okuyan milyon tane insan var. bence hangi bölümü okumak istiyorsan onu oku sevdigin işi yapmak kadar güzel bir hissiyat yok
Arkadaşlar şuana kadar güvenli 2 yer buldum biri Bynogame digeri CS.money. Türk firma oldugu için bynogame taraftarıyım ama çok ölü fiyat veriyor, csmoney'de ise bize sat gibi anında sat seçcenegi var oradan satıp parayı banka hesabıma çekebilir miyim?
Yıllardır dolabımda duran bir gün lazım olur diyip giyinmedigim bir sürü kıyafet duruyor bu kıyafetleri nasıl degerlendirebilirim. üstelik kıyafetim var diye yeni kıyafet'te alamıyorum yapabilirsem kıyafetleri biryerden satıp gelen parayla 2 3 düzgün kıyafet almak istiyorum öneriniz nedir?
Selamlar samsung telefon kullanıyorum saat bakınıyordum samsung saatleri olmasını daha mantıklı buldum fakat biraz araştırınca bataryalarının çok yetersiz oldugunu gördüm önceden xiaominin smart band 5ini kullanıyordum şarjini belkide ayda 1 2 kez şarj ediyordum samsunglara bakınca hergün şarj...
Arkadaşlar iyi günler tabletime kalem almak istiyorum, okulda yazı yazarken kullanmak için. Mütercim ve tercümanlık ögrencisiyim yani genelde yazı yazıyorum ucuz bir kalem olsun istiyorum ne önerirsiniz?
hocam modem bu https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-v3-300-mbps-vdsl2-fiyati,455021037.html
hız testini kablolu yaptım hala aynı hiçbirşekilde degişmedi
hat degerlerini tam olarak nereden görüyorum?
selamlar sorum baslikta 2 3 gün once turk telekomdan turknete gectim altyapi sorgulamada 49 mbps internet yaziyordu en azindan 30 civari bir download bekliyordum fakat 10 15 civari bir download aliyorum turk telekomda iken 20 25 civariydi artis beklerken düşüş oldu ariza gidermeden talepte...