burakalaturka isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://amzn.eu/d/07eVjSg https://amzn.eu/d/gbPFIrL
  2. B

1.9 milyona Suv araç önerisi

6001 km yazmalarının sebebi zaten 0 olmasından dolayı. Açıklamaya bakarsan zaten 0 km diye bilgi geçilmiş. Bayi fiyatı güncel 2.252.000 tl.
  3. B

🔥İndirim Michel T-Shirt 179TL Organik Pamuklu ve Renk Çeşitli🔥

50 tl kupon vardı satıcıyı takip edince
  4. B

🔥İndirim Michel T-Shirt 179TL Organik Pamuklu ve Renk Çeşitli🔥

normalde 4lü alımda tanesi 134 tl bir de papel kullanırsanız tanesi 114 e geliyor ihtiyacı olan kaçırmasın
  5. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

hocam emin değilim alırken kendi otomatik düştü
  6. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

papel davet ile bedava 100 tl + amazon cashbacki ile totalde 521,9 TL'ye denk geldi buds fe vardı en kötü denemiş olurum bedava fiyat bence denenir
  7. B

Nitro 16’da Yüksek Cpu ve Düzenli Droplar

kolay gelsin hocam şimdiden.
  8. B

hocam elektronik biraz da şans meselesi sıkıntılısı denk gelmiş te olabilir. eldekini düzeltmeye çalışmaktan başka çare yok en son garanti varsa çözebilirsin ama o da biraz uzun sürebilir. onun harici yazılımsal ise eğer çözülür ama senin dediğin hizmeti ilk defa duydum ama araştırınca ram ve...
  9. B

hocam bende de nitro 16 an16-51 modeli var windows 11 de oyunlardan vs. iyi performans alamadığımı düşündüğüm için windows 10 atlas os'e geçiş yaptım ve ortalama cs2 de aynı ayarlarda windows 11 de 250 fps alırken şimdi windows 10 atlas os'de 416 ortalama fps alıyorum tabii ki debloat ettiğim...
  10. B

HyperX Alloy Origins 65 Red PBT US Klavye 1903₺

zaten f75 var bende de al sata gider mi acaba 1803 TL'ye geliyor bana özel
  11. B

GTA V Enhanced Sorunu

epic üzerinden girebilen yok şuan galiba herkes aynı hatayı alıyo sanırsam rockstar desteğe ticket attım bakalım düzeltirler heralde
  12. B

RAM Frekansını Yükselttim, Ekran Gelmiyor

ramleri ve bios pilini çıkart sonra ilk bios pilini sonra ramleri takıp dene hocam
  13. B

Baba yapışın 4080'ler geldi,!

herkes parası kadar yaşar bro isteyen iphone da alır en üst düzey ekran kartını da alır kimse de sorgulayamaz. bide 50k parayla 4 çocuklu aile 2 ay geçinemez boşa hayal kurma eskidendi o günler şimdi bile kira en az 20k öyle hesap et
Geri