burakerzi isimli üyenin son içerikleri

1. burakerzi

Çözüldü✓ Çift Monitör Kullanırken Oyunun Alt+Tab düşme sorunu

Anladım o halde bu şekilde kullanacağız. Teşekkürler zaman ayırdığın için. :)
  2. burakerzi

Anladım dostum ama böyle hayal etmemiştim :D Tam ekran pencereli de aşağı atmıyor oyun ama nedense garip bir takılma yaşıyorum bunu çözersem bence alt+tab sorununu da çözerim.
  3. burakerzi

Merhaba gençler, Geçtiğimiz günlerde itopya.com 'dan c27g1 modelli 27" Monitör aldım ve eski monitörü de ikincil bir monitör olarak yanıma koydum. Şimdi bunları kullanırken ana monitörde CS:GO açık ve yan ekranda müzik değiştirmek vs. istediğimde ana ekranda oyun Alt+Tab'a atıyor. Çözümü için...
  4. burakerzi

bu monitör alınır mı acaba ve monitör önerisi

Değişimini dün yaptım kardeşim. İtopyadan 1999 TL'ye almıştım. Monitörü taktım ve yanık kokusu geldi ekran yandı nedenini anlamadım. Değişim istedim 2 tane kapalı kutu açtılar ve ilk açılandan 1 tane 2. açılandan 6 tane ölü piksel çıktı. C27G1 Modelini aldım asansör özelliği falanda var gayet...
  5. burakerzi

Yardım CS-Go Davet edilmeme Sorunu

Arkadaşlarım ile sürekli oynuyorum zaten normal arkadaşlar sekmesinden davet ediliyorum fakat tek girmek istediğimde tanımadığım Türklerle girmek istediğimde davet gelmiyor. Muhtemelen löbi arama kısmında ismim çıkmıyor. Biraz geç cevap verdim foruma giremiyorum sebeplerden ötürü kusura bakma.
  6. burakerzi

Yardım CS-Go Davet edilmeme Sorunu

Selam gençler, Ortalama 4-5 aydır löbi bulmak için rekabetçi maç arama butonuna bassam da davet gelmiyor. Davet edilmeme gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum 2 hesabımda da aynı sorun var. Birisi LEM diğeri MG rütbesinde. Birinde davet edilmesem diğerinde mutlaka çağrılırım löbiye ancak davet...
Geri