burakgazman2 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım RTX 5070 Ti İçin 2k Monitör Önerisi

Öneriniz için teşekkürler. Sanırım bu XG27ACS ürünü diyorsunuz. Hz'i düşük olduğu için bunu tercih etmem gibi görünüyor.
  2. B

Eger Gigabyte monitorler arasinda Hz degerleri disinda bir farklilik yoksa panel veya baska bir ozellikte yada kronik sorun vs yoksa anlik olarak icime sineni alacagim. 360 Hz olan gozume carpip duruyor :). @ahmetmelihalemdar
  3. B

Fiyat konusunu düşünmezsek GIGABYTE MO27Q3'den daha iyi midir ya da ne farkı vardır? 360 Hz gayet yüksek aslında hikayeli oyunlar için keyif verebilir. Bazı arkadaşlar da Asus'tan XG27AQWMG Tandem Oled'i tavsiye ediyorlar. Bu konularda da fikirlerinizi alabilir miyim? @ahmetmelihalemdar , @Tayfunns
  4. B

Merhaba. RTX 5070 Ti ekran kartına sahibim. 2K monitör almayı düşünüyorum. Sistemin amacı oyun oynamak, render tarzı işler ve Intellij tarzı IDE'leri kullanmak. Her telden oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlar CS2, Fortnite, The Witcher 3: Wild Hunt, Rust, Dying Light, CoD, BF, GTA gibi. Odam...
  5. B

🔥İndirim Intel Core Ultra 7 Processor 270K Plus 16.499TL

Hangi marka model sivi sogutmayi kullaniyorsunuz? @Hangman TR
  6. B

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Arctic LF III 360 Pro yerine alinir mi? Bu asus sivi sogutma ne kadar performansli?
Geri