burakistaken isimli üyenin son içerikleri

1. burakistaken

Ekran Kartım Yanmismidir

Pekala dostum 🤣
  2. burakistaken

Ekran Kartım Yanmismidir

Dansözler gözümden kaçmaz 1782646351 Kanlı bıçaklı olacağımız günü bekliyorum gardaşım
  3. burakistaken

Ekran Kartım Yanmismidir

Goty sen ne olsun istiyorsun kardeşim
  4. burakistaken

Ofis-Oyuncu Koltuğu Önerisi

başını okuduk ya 3 sayfa mı okuyacaz
  5. burakistaken

Ofis-Oyuncu Koltuğu Önerisi

markayı bilmiyorum da güzel bişeye benziyo...
  6. burakistaken

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

sorun yaşayanlar 9070 alırsanız sorununuz çözülür
  7. burakistaken

🔥İndirim Toshiba Canvio Partner 2 Tb Taşınabilir HDD 4000 TL

Ben hala dediğinde mantık aramaya çalışıyorum. Ssd ile hdd zaten kıyaslanamaz. Ben fiyat artışını vurgulamak için söyledim. Arada %200 fiyat farku varken sadece depolama için ssd almanın saçma olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bi süredir takip ediyorum bu hdd leri iyi fiyata gelmiş
  8. burakistaken

Geçen sene 2tb kc3000 ssd yi 3600 e almıştım. Şimdi 10k civarı geziniyor. Depolama fiyatlarındaki artışı göz önünde bulundurursak biraz yersiz bir düşünce olmuş seninkisi
  9. burakistaken

Vallahi senin söylediğin kullanım sıklığına göre değişir. Sonuçta dosya atıp bekleteceksen hdd ler de gayet yeterli. Sürekli kullanım için dram şart. Ben sürekli kullanmak için almadım açıkçası. 10 yıllık hdd yi ps 4 te de kullanmıştım zamanında hiçbir şey olmadı
  10. burakistaken

Anladım dostum
  11. burakistaken

Pekala dostum
  12. burakistaken

Sorun tamamıyla amd. Fanboy olsam geçmişte amd kullanmazdım. Artık nvidia lafını geçirmeden bile zırıl zırıl olmaya başlamışsınız. Sorun windows ise neden diğer kartlarda sorun yok?
  13. burakistaken

Verilere neden bir şey olsun ki? 10 yıl önce aldığım samsung hdd halen daha çalışıyor. Verilere hiçbir şey olmadı. Ki 10 yıl önceki depolama teknolojisinden bahsediyorum. Pc de kullanılacaksa tabi ki hdd çekilecek çile değil. Hele ki fiyatlar şu aralar uçukken. Pc dışı muhafaza etmek için...
  14. burakistaken

Amd hala oyun çökmeleriyle uğraşıyor. Millet ddu ile karı koca oldu
  15. burakistaken

Maalesef Türkiye de her şey bütçeyle alakalı. 2 tb ssd ye 10k vereceğime daha dikkatli muhafaza ederim
Geri