burakistaken isimli üyenin son içerikleri

1. burakistaken

5k Mouse önerisi Lazım Acil

ghostun alt modeliymiş. v2 daha iyi özellik bakımından
  2. burakistaken

5k Mouse önerisi Lazım Acil

atk blazing sky ghost
  3. burakistaken

HyperX Cloud III S Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Frekans ayarlarını dolby üzerinden yaptıktan sonra canavarlaşan bir cihaz. Ben de bayadır kullanıyorum bi sorun yaşamadım
  4. burakistaken

❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

internette gördüğüm alıcılar hem usb olarak takılıyor, hem de o usb nin arka kapağı açılıp kablo yardımıyla bağlanıyor. bu üründe sadece usb şeklinde takılıyor usb nin arkasında kapak yok
  5. burakistaken

R5 7500F - RX 9060 XT sistemde Valorant'ta düşük FPS ve input lag

gecikme önlemeyi kapatıp dene. birçok insan aksine daha çok gecikme yaptığını söylüyor
  6. burakistaken

Lenovo monitörüm ÇOK soluk

yapmadın demiyorum kanka eksik gözden kaçan bir ayar var. color temp de diğerlerini dene bi bakalım
  7. burakistaken

game mod standard mprt off. ayrıca imkanı yok sapsarı olmasının bir şey eksik
  8. burakistaken

brightness 100 contrast 75 dcr off hdr off dark boost 4 color setting sRGB gammayı kendin ayarla dene yanıl yaparak kendine uygun olanı. sana hitap etmezse ekran kartının renk ayarlarıyla oynayabilirsin
  9. burakistaken

kimse bundan iyisi yok demiyordu. bu fiyata bundan iyisi yok diyorlardı gayet de haklılar ayrıca. düzgün renk ayarlarıyla gayet de güzel bir monitör. sadece nit değeri biraz az o kadar.
  10. burakistaken

Rtx 5080 li Sessiz Sistem

isminin hakkını veren nadir insanlardansın
  11. burakistaken

❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

@achardir sadece wireless usb çıktı. Psu kablosundan takmayı planlıyordum ama usbnin arkasında öyle bir yer yok
  12. burakistaken

Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

nvidia geçme sebebin nedir?
Geri