BurakJK_1903 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Diğer Uygulamalar Hariç Tek YouTube Giremiyorum Yardım ?

kapat aç yaptım goodbye dpi duzeldi
  2. B

discorda nası girecem king
  3. B

goodbye dpi sayılır demi
  4. B

neyde sıkıntı var anlayamadım tek youtube a girmior geri kalan herşeye girior chrome sildim geri yukledim olmuor
  5. B

Yardım Gamepower Radus Problem

Mouse u yaklaşık 3 aydır kablolu şekilde kullanıorum fakat nie die sorarsınız kablosuza geçtiğim an ilk mouse hızlı refklesler verior dpi hızını saglıor fakat 5-6 dk sonra bi anda sanki 1 dpi mış gibi oluor ve ne kadar dpi yi yukseltirsem duzelmior bir bilginiz varmıdır
  6. B

Wake On LAN Çalışmıyor ?

Wake on lan yaptım merak ettim fakat MSI anakarttan wake on lan o açınca PC yi kapatsam bile PC ben basmadan otomatik acilior
  7. B

Faceit Yüz Dogrulama

Denedim yine olmadı valla
  8. B

Faceit Yüz Dogrulama

Kimlikte Fotoğrafım Herşeyin İOlmasina Rağmen 10-11 kere denedim fakat hep yüz hatası verdi bizim arkadaşda dün doğrulama yapacakti kimlikte fotoğrafı yoktu küçüklük vesikaligini koydu oldu ben faceite destekde açtım bida deneyij dedi napabilirim kendi hesabimdsn oynamak istiorum
  9. B

EAC: Anti-cheat client protection not active (NullClient)

RUST OYUNU ONUDA DİİM
  10. B

EAC: Anti-cheat client protection not active (NullClient)

serverlara girmiyor fortnite yukledim sırf aynı anti cheat var fortnite girior rust girmior anlamadım 4 kre sildim yukledim anti cheat stn repair olmuor biri yardım etsin
  11. B

Yardım 1.200 - 1.000 TL Kablosuz Oyuncu Mouse Onerisi

Ya reis gamepower Rsdus nasıl ya valla peder izin vermiyor gamepower Rsdus görünüoe kesin
  12. B

imoRR onerdiyse alinir
  13. B

Bunu çok önerdiler bütçeyi artırmayı denicem 1774014118 Bana daha fazla öneri lazim genjler
  14. B

ONERILERINIZI BEKLIYORUM benim kalbim gamepower Fenix den yana ama çok kotulu
  15. B

Gamepower Fenix Alınır Mı?

[H3 id='URLhttpswww.trendyol.comhavit-x-b163138BHavitBURL']Havit Gamenote MS966SE Nasıl Hocam [/H3]
Geri