videoları izleme fırsatım şu an yok ama bakacağım, bunun yanında işlemci ve ekran kartı kullanım oranı da etkiliyor mu ? örneğin en fazla %30 ortalama %25 kullanılıyor ikisi de. buna karşılık işlemci 3.40-3.80 GHz arasında geziyor bazen de 4 e çıkıyor.
1731943393
mux switch anladığım kadarıyla yalnızca Nvidia GPU da bıraktım nitrosense ayarından.
dengeli modu denerim performans dışında ama bir şey değişeceğini sanmiyorum.
cs2 de 1080p ve düşük grafiklerde de denedim ortalama aynı muhabbet oluyor. ortalama hep 160 FPS civarında.
CS1.6 için GTX...
Acer Nitro 16 an16-42 model
Ryzen 7 8845hs rtx4070 laptop var. FPS değerleri normalden daha alt veriyor.
çok deneme fırsatım olmadı ama CS2 de mesela 150-160 civarı, eski oyun olsa da cs 1.6 da 4060 ın 1500 FPS vermesine karşılık 4070 300 civarı bir şey veriyor.
bios güncel, nitrosense...
şu an için 1 tb ssd yeter ram slotları da dolu Fare alicam yanına belki daha güncel kulaklık alırım ayarlicam bir şeyler.
dün bir konu açtım o konuya bakar mısın
ayriyeten teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Arkadaşımın Steam hesabından Forza Horizon 4 ü indirdim. açılma ekranı öylece kalıyor, sonunda ekranda siyah oluyor veya hiçbir şey yapılmıyor.
2 defa oldu 3. yü videoya alayım derken her şey görselde ki gibi oldu. 3. de ise Mavi ekran verip bilgisayar kendini yeniden başlattı.
Horizon...
şu an 56k 4070 olan. HP de 240hz olan laptop hariç bu özelliklerde laptop yok
1730965722
stant üzerinde kullanacaktım, satın aldığım yer de kullanabilirsiniz dedi ama çok güvenemiyorum açıkçası
cihaz bugün elime geldi kurulumu yaptım. her şeyini hallettikten sonra cinebench testine tabii tuttum. multicore 17K sonuc geldi, turboda yapmadım, performans modda Max 78 dereceyi gördü. bu yeni modelde bu durum yok gibi. cihaz çok iyi şu an
1730930006
bugün aldım ve son derece memnunum
şu an bunu takip ediyorum zaten konuyu da bu laptop üzerinden açmıştım. her şeyi aynı ama ekran kartı 4060 6.5k daha ucuz büyük ihtimal bunu alicam, öğleye kadar fiyat artarsa 4060 alırım
hocam beni de o korkutuyor, gördüğüm kadarıyla an16-41 model Nitrolarda bu sorun olabiliyor an16-42 de hiç rastlamadım. HP nin klavye ve kullanımına alışamadım