burakkceviikk isimli üyenin son içerikleri

1. B

Hala S24 FE alinir mi?

Birkac forumdan stabil deyil gibi yorumlar okumustum bi de sanirim Honor 400pro 35in ustunde
  2. B

Hala S24 FE alinir mi?

Honor'un islemci vs samsung kadar stabil degil diye biliyorum
  3. B

Hala S24 FE alinir mi?

Tesekkur ederim, cogu zaten bildigim ozelliklerdi sadece FE olmasi dusundurdu beni.
  4. B

Hala S24 FE alinir mi?

Mutlaka telefon gibi gundelik ihtiyaclarin incelenip alinmasi gerekiyor bence
  5. B

Hala S24 FE alinir mi?

Bazi ozelliklerde FE onde gozukuyor kararsiz kaldim.
  6. B

Hala S24 FE alinir mi?

Bazen guzel manzara vs goruyorum veya gece az ışıklı hos yerler gorunce cekesim geliyor aktif kullandigimda arada kamerayi bile acamiyorum. Bir de uzun yillar kullanabilir miyim?
  7. B

Hala S24 FE alinir mi?

Arkadaslar, aktif universite ogrencisiyim gunluk hayatta instagram, twitter eFootball vs takilirim. Daha once FE serisinin sıkıntılı oldugunu birkac yerde okumus ve duymustum. 25-35K fiyat bandinda alabilcegim en mantikli stabil telefon s24 FE gibi duruyor sizce hala alinir mi? Yardimlarinizi...
  8. B

Xiaomi'nin cozulemeyen sorunlari

Kanka ben de aynisini demistim yukarida alicaksam mi serisinden alirim redmi degil redmi cihazlarda sorun bitmiyor maalesef
  9. B

Hocam drive icin de internet lazim malum kyk internetleriyle uc gun ugrasmam gerekir 😃 1713117768 Kykda internet ve bilgisayar erisimim kisitli... 1713117836 Yok hocam estagfurullah ben de biliyorum giris segmenti bir telefon oldugunu ama xiaominin genel sikintisi mi telefonlara gosterdigi...
  10. B

😂😂😂 Kesinlikle katiliyorum duzgun bir standarti yok, her guncellemede bir seyi bozuyorlar inanilmaz bug dolu arayuz ne denilebilir ki baska 1713111448 Ha bi de sunu da ekliyim xiaomi forumdan banlanmisim xD
  11. B

Ben bu yorumun alnini oper ekstra bir sey daha eklerim. Gereksiz yere depolama alanini isgal eder iphone'a benzemeye calisir, giris seviyesi telefonlarina bakmazlar kisacasi lanet bir firma alacaksaniz mi serisi alin redmi degil redmiye bakmiyorlar ugrasmiyorlar.
  12. B

Kanka zaten degistircem de su anda yeni telefon alacak kadar maddi durumum yok zaten alirsam xiaomi almicam alcaksam da amiral gemisi alicam xiaomiden firma soguttu beni kendinden iyice
  13. B

Arkadaslar selamlar, yaklasik 1 yildir kullandigim xiaomi redmi 10c telefonun son 6 alti ayda inanilmaz sinir bozucu sorunlari meydana geldi. Ilk baslarda kameraya ulasamamaya basladim telefonu yeniden baslattigimda duzeliyor ama tekrar nuksediyor bu sorunlardan sonra kamera kalitesinde ciddi...
  14. B

Yardım Fiber İnternet Nasıl Evime Gelir

Benim durumum daha karmasik bulundugum sokakta kazi yapildi ancak 40 metre ileride durdu calisma bi haftadir ne ses var ne soluk
  15. B

Benim bu turk telekomdan cektiklerim saka mi

Direkt son yasadigimdan basliyorum. Mahallemde fiber calismasi var ve sokagima giris yapildi ancak evime kadar gelinmedi hadi dedim yetismedi doger gun gelir bu sefer 40 metre oteme kadar geldi kazi calismasi sonrasi yok oncekiler icin onceki konumdan bulabilirsiniz
Geri