• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Burakksacx isimli üyenin son içerikleri

1. B

30000TL Bütçe ile Hazır Sistem Önerisi

Hocam çok teşekkür ederim güzel destekleriniz için varolun
  2. B

RENDER İÇİN HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

https://www.gamegaraj.com/urun/boss-5a/?fbclid=PAY2xjawJctEBleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAYPzfXsZgGmcxNTpdveAsnfbWBUJIpnhjFcemIWVtROFqBfs5Magk7lJ3grFwhcT8IL_aem_M60nMqbR4mahxJMgtW4uAw Bu pc render konusunda mutlu eder mi?
  3. B

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum:) 1743746253 Üstad çok teşekkür ederim :)
  4. B

hocam valla hazır sistem olursa benim için daha iyi olur 40 bine kadar zorlarım bütçeyi ayrıca işlemci konusunda çok kararsızım İNTEL ve AMD arasında çok kaldım :(
  5. B

Hazır sistem önerebilir misiniz ?

üstadlar render için AMD işlemci mi yoksa İNTEL mi daha mantıklı?
  6. B

30000TL Bütçe ile Hazır Sistem Önerisi

IT-DG V1 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Üstad bu paylaştığın PC yi alırsak renderde randıman alabilir miyiz?
  7. B

Herkese selamlar :) Arkadaşlar render için hazır sistem tavsiyelerinizi iletebilir misiniz? Bütçe 35.000 TL çok az üstüne çıkabilirim. Değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  8. B

400 TL MASA MİKROFONU ÖNERİSİ

anladım hocam çok teşekkür ederim.
  9. B

400 TL MASA MİKROFONU ÖNERİSİ

Merhaba Arkadaşlar, Twitch, Youtube gibi platformlarda kullanmak amacıyla masaüstü başlangıç seviyesi mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  10. B

İlk aracım için öneri alabilir miyim ?

Güzel yorumlarınız için teşekkürler Ford Fiesta nasıldır alınır mı?
  11. B

İlk aracım için öneri alabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar, Nasip olursa 2 hafta içinde araba almayı düşünüyoruz bütçe 110 bin TL önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Benim kafamdaki araç Ford Fiesta 1.5 TDCİ 2013 hem yakıt olarak uygun hemde bize yeterli. Güzel yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
  12. B

ASUS TUF GAMİNG GT301 ÖN FANLAR DÖNMÜYOR

Senin böbreğini yerim kanka adamsın
  13. B

ASUS TUF GAMİNG GT301 ÖN FANLAR DÖNMÜYOR

Nereye bağlı olması gerekiyor hocam bilginiz var mı?
  14. B

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Evet hocam gerçekten hatalı bir davranış oldu sinerji adına çok sağolun
Top Bottom