burakkurtt58 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ekran Kartım performans üretmiyor (Bilir kişiler bekleniyor)

Bu yorumunuzu saçma buldum ekran kartı kendini kullanmıyorki ekra kartı yeterli değil demişsiniz :D ayrıca izlediğim videolarda daha fazla fps alıyorlar aynı videoyu izlemedik sanırım
  2. B

Düşük CPU/GPU Kullanımı – FPS Sorunu

Aynı sorunu yaşıyorum :(
  3. B

RT nedir tam bilmiyorum herhangi bir rt ayarı yapmadım oyun videosu yüklüyorum fps droplarda var ve ekran kartı neden çalışmıyor tam güçle bence uyumsuzluktan farklı bir problem var mhz 2300 üstü olması gerekirken 1500 lerde kart yarısını kullanıyor 1766315644 Oyun içi video
  4. B

Yaklaşık kısa süre önce RX 6800 ekran kartına geçiş yaptım. Sistemimde genel olarak bir arıza yok, ancak ARC Raiders oyununda ciddi bir performans sorunu yaşıyorum ve bunun nedenini bulamıyorum. Ekran Kartı: RX 6800 (referans / custom, büyük 3 fanlı model) İşlemci: Ryzen 5 5600X Anakart: MSI...
  5. B

Yardım Rx590 Yardım anlık %0 gpu kullanımı

Böyle Daha net anlaşılır sorun herhalde 1610594390 Psum dan habersizim aşırı kötü bir şey oldugunu sanmıyorum onun dışında ekipmanlarım AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz OC AM4...
  6. B

Yardım Rx590 Yardım anlık %0 gpu kullanımı

Arkadaşlar merhaba rx590 nitro modeli bir ekran kartına sahibim ihtiyaçlarım dogurltuusnda güçlü bir kart oldugunu düşünoyorum fakat gta 5 oynarken gta 5 kasıyor amd nin kendi fps programı ile baktıgım zaman gpu kullanımının anlık 0 a düştügünü görüyorum Pek anlamıyorum gpu test lerinden fakat...
Geri