burakkuyucakli isimli üyenin son içerikleri

1. B

Wallpaper Engine konusunda yardıma ihtiyacım var

Wallpaper Engine'den bir hareketli duvar kağıdı indirdim. aslında bir şarkının klibi direkt hiç oynanma efekt falan yok. Masaüstünde oynatılan resim örnek veriyorum 0-30 saniye fakat ben bunu 0-10 saniyeye düşürmek istiyorum oynatılan videoda ve araştırdığım hiç bir yerde cevabını bulamadım...
  2. B

PC Usb portuna bir şey takınca çalışmıyor ama bozuk değil

kasamın type c tarafına kulaklık taktığımda da çalışmadığını farkettim. yeni bir bilgilendirme bilen birisi çıkar ise
  3. B

bilgisayar ile ilgili şeylerden çok anlamam fakat şöyle bir sorun var ben nasıl 1 yıldır kasanın ön tarafında dualshockumu hiç sorun olmadan kullanabiliyordum o zaman anlatmak istediğim şey de o
  4. B

kontrolcümü okumuyor asıl çözmek istediğim problemim zaten o hocam geçtim telefon faslını teşekkür ederim bilgi için yine de
  5. B

işte hiç sorun yaşamamak için direkt 0 dan çözüm arıyorum hocam ben uzatma kablosu falan almak istemiyorum. telefon veri aktarma özelliğini geçtim önemli değil o fakat kontrolcümü kullanamıyorum ben direkt olarak
  6. B

Fc-fifa için gamepad önerisi

yani 5k bütçelere çıkınca subjektif olarak düşünürsem direkt dualshocklar en iyileri bence xbox controller da okey fakat sana kalmış tabii ki ben 5k ya bu ikisinden birini tercih ederdim şahsen.
  7. B

arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu forumda bir bilgisi olan ?
  8. B

hocam ramlerin yanında 5-6 tane kablo var onları düzelttim anakartım x670-p prime asus 1777410587 fakat ne dediğinizi de anlamadım nerede olduğunu da anlamadım kabloların yüksek ihtimal düzelttiğim kablolar değildi zaten 1777410896 usb bellek taktığımda ve denediğimde hala olmadığını farkettim...
  9. B

hocam cevap yazmadınız dönmediniz de hala
  10. B

hocam çözemedim müsait olduğun zaman bakabilir misin
  11. B

hocam bi 10-20 dakikaya dönüş yapacağım deneyip
  12. B

o ne demek anlayamadım fakat telefonu taktığımda bilgisayara fotoğraf aktarmak için sorun yaşıyordum evet
  13. B

sarı gözüken bir şey yok aygıt yöneticisinde 1777330197
  14. B

yukarıdaki mesajlara bakın az önce kasamın arka girişine taktım dualshocku ve çalıştı ön portta çalışmıyor kollar telefonumu ön porta takınca çalıştı
Geri