Wallpaper Engine'den bir hareketli duvar kağıdı indirdim. aslında bir şarkının klibi direkt hiç oynanma efekt falan yok. Masaüstünde oynatılan resim örnek veriyorum 0-30 saniye fakat ben bunu 0-10 saniyeye düşürmek istiyorum oynatılan videoda ve araştırdığım hiç bir yerde cevabını bulamadım...
bilgisayar ile ilgili şeylerden çok anlamam fakat şöyle bir sorun var ben nasıl 1 yıldır kasanın ön tarafında dualshockumu hiç sorun olmadan kullanabiliyordum o zaman anlatmak istediğim şey de o
işte hiç sorun yaşamamak için direkt 0 dan çözüm arıyorum hocam ben uzatma kablosu falan almak istemiyorum. telefon veri aktarma özelliğini geçtim önemli değil o fakat kontrolcümü kullanamıyorum ben direkt olarak
yani 5k bütçelere çıkınca subjektif olarak düşünürsem direkt dualshocklar en iyileri bence xbox controller da okey fakat sana kalmış tabii ki ben 5k ya bu ikisinden birini tercih ederdim şahsen.
hocam ramlerin yanında 5-6 tane kablo var onları düzelttim anakartım x670-p prime asus
1777410587
fakat ne dediğinizi de anlamadım nerede olduğunu da anlamadım kabloların yüksek ihtimal düzelttiğim kablolar değildi zaten
1777410896
usb bellek taktığımda ve denediğimde hala olmadığını farkettim...