Fotoğraflarda da gözüktüğü üzere ssd bios da görünüyor windows aygıtlarda da gözüküyor ama bilgisayarıma girdiğim zaman ssd ler gözükmüyor 2 tane ssd 1 tane hdd var windows hdd ye kurulu. 2 ssd ise fotoğraftaki gibi gözüküyor ama kullanamıyorum ne yapmam lazım.
1680099461...
Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar stoklarda yok deyip kapattılar telefonu
1679918040
Stoklarda yoksa ne yapmam gerekiyor para iadesi de istemiyorum ne yapacağım thh basvursam onlar ne yapacak mesela stoklarda yok
Merhaba ben bir mouse almıştım 2 defa bozuldu ve garantisi olduğu için garantiye gönderdim yaklaşık 1 sene önce aldığım için haliyle şuanki piyasa fiyatından çok daha ucuza almıştım o yüzden para iadesi yapılması işime gelmez. Benim sorum satıcı bana sormadan para iadesi yapabilir mi ben para...
Msi a mail gönderdim Serverpoint ile iletişime geçip gönderebilirsiniz dediler ama bazı yerlerde servis ücreti falan alınıyormuş sanırım. Tam bilmediğim için soruyorum benim ürünümün garantisi var benden ucret alırlar mı yoksa incehesaptan aldığım için incehesaba mi göndereyim.
Teşekkür ederim büyük ihtimal parti hatalı ama bir şey sormam gerekiyor msi a mail gönderdim ve ürünü incelemek için onlara göndermemi istediler ama garantisi hala olduğu var ve ürünü incehesaptan aldım. Ben şimdi ürünü incehesap yerine msi in mail olarak attığı teknik desteğe yollarsam garanti...
Arkadaşlar merhaba bugün oyun oynarken pc ye birden bir şey oldu ve oyun içinde 30 fps almaya başladım(Normalde 300 fps).1 saat kadar devam etti sonra pc kapatıp açmaya karar verdim ama hala aynı sorun vardı. İşlemci sıcaklığına baktım ve anormal şekilde yüksekti(80°) eğer yüksek değil derseniz...