Herkese merhaba arkadaşlar overclock yapacağım da tam olarak ayarlayan adım
Xmp/Expo mode var
Xmp1
Xmp2
Expo1
Expo2
Bu seçeneklerden hangisini seçmeliyim seçtikten sonra sadece bu ayar yeterli mi
bende yeterli diye düşünüyordum ama PC reset atiyodu sürekli, şimdi görüntü vermiyo anakart yeniydi 1 hafta oldu alali ram çıkarıp taktık 2 yuva çalışmıyordu diğerleri de düzgün çalışmıyordu değişim istedim bugün göndericem yani sorun anakarttan mi PSUdan mi tam bilmiyorum anakart gelince...
Eyvallah anakarta sıkıntı varmış zaten ramleri tek tek takip cikardik bazı slotları çalışmıyor anlamadığım yeni PSU sipariş etmiştim oda sıkıntıli cikti işlemci ısınmıyordu eski poweri takınca görüntü aldım ama göndereceğim anakarti
İncehesaptan aldım sorun tam o mu bilmiyorum ama zarar gelmesi biraz imkansız nasıl garantiye göndericem teknik destek kayıt adres kaydi yapıyor anlamadım
1765992172
Evet bios ekrani da gelmiyor sinyal yok siyah ekran
1765992245
Garanti kapsamına girer mi bilmiyorum yani bir şeyi yapmadım 1...
Yani 2 gün sadece
1765990954
Güncellemiştim PSU değiştikten sonra calışıyordu görüntü aldığını gördüm
1765991006
Bilgisayarci tek tek denedii ram slotlariini anakarti, ekran kartı, hiç bir şekilde gelmedi
Herkese merhaba
Yaklaşık neredeyse 1 aydır sorun yaşıyorum önce restartt atıyordu PC şimdi psu değiştim taktım görüntü geldiğini gördüm taşınma nedeniyle pcmi göndermek zorunda kaldım şuan ekran kartı takılı olduğu halde görüntü gelmiyor onboard yapıyorum yine yok anakart zarar almis olabilir...
Akım korumalı priz aldım kanka onun için değişen bir şey olmadı
1765016940
PC hocasina yorum yazmıştım occtden kontrol et büyük ihtimalle Power dedi bakalım bu ayrı bir test uygulaması vaar mı biliyor musun
hepsini nereden yapmam gerek hangi uygulama occtden CPU ram gpu yaptım hiç birinde sorun yoktu dereceler 55 60 geçmedi poweri yapınca oldu
1765015841
sistemim yeni hic bir şey açmadım henüz
Arızalı büyük ihtimalle o zaman ama arıza olsa hiç açmaz veya açar kapatır. Ben occtden Power test yapınca işlemci derecesi uçuyor sonra kapatıyor
1765013506
Büyük ihtimalle sorun power