Az önce tekrar oyuna girdim ve 7.6 gb lara kadar kullandığını farkettim ve alt+tab yaptığım zaman pc kendini resetledi bi kaç video izledim linklerini sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Link1
Sorun ramin yetmemesi değil arkadaşlar çünkü arkadaşım ilk gününden beri oynuyor 8gb 2666 mhz ram ile oynuyor hala daha ve laptop fakat böyle bi sorunu yok. ben neden böyle bi sorunla karşılaşıyorum fotoğrafları attım biostan ayarlarını yaptım ayrıca attığım fotoda ramin 4500 mb kadar...
Arkadaşlar 2 hafta önce pc topladım ve bütün güncellemelerini yaptım fakat anlıyamadığım sebepten COD:Warzone Oyununda drop yiyorum çok ama çok rahatsız etmeye başladı ve yaşadığım droplar artıyor ram biosda 3600 e ayarladım fakat anakartın uygulamasında 1200x2 =2400 mhz gösteriyor Afteernon...
Arkadaşlar sizlerin önerileri ile PSU Link buna karar verdim m2 ssd alıp hdd yi daha sonra alıcam fakat F/P bi ssd önerisi bekliyorum sizden teşekkürler :)
Şuan 5800 lere çekebilmek amacım şu ayarlarda bile 400 tl falan bütçemden fazla 3600 ile 3500x arasındaki fark nedir 16 ya ileride tamamlarım diye düşünüyorum 1 2 ay sonra
Arkadaşlar 5.8K gibi bir bütçem var ileriye dönük geliştirmeler yapacağım o yüzden ekran kartını yüksek tuttum. Diğer parçalardan kampanya bekliyorum 5800'lere yakın fiyat yakaladığımda alacağım sizler eğer uyumsuz değişmesi gereken parçaları söylerseniz ya da öneride bulunursanız çok sevinirim...
Arkadaşlar 3D programlara başlıyacağım çok fazla bi bütçem yok şuanlık ama ileride yükseltmeye yönelik bi pc düşünüyorum örneğin işlemciyi Ryzen 7 3700x alıp ekran kartı uygun fiyatlı idare edicek ayarda alsak 4.500 tl civarlarında bi kasa toplasam ya da apu toplasam kafam allak bullak yardımcı...