5600x benim işlemciye valo cs gibi oyunlarda fark atıyor o yüzden ona geçmek istedim diğer oyunlarda fpsden yana zaten sıkıntım yok. Yani soğutucuyu da halledicem illa ki.
Yani kafamda ki bütçe 10k idi aslında. B650 5k civarı sıfır çözülür gibi duruyor sanki.
Arkadaşlar imza da ki sistemi kullanıyorum, işlemci+anakart+ram bu üçünü sattım. 10k bütçeyle amd tarafından ne tercih edebilirim? Kafamda 5600x-b550m-2x8ram gibi bir şeyler var ama önerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar selam. Ekran kartı değiştirme kararı aldım ve ikinci el 3060ti almayı düşünüyordum. Lakin teknoloji ve yeni jenerasyon olmasından dolayı 4060'ın daha fazla önerildiğini gördüm ve buraya geldim. 4060 ikinci el piyasası 9.000TL civarından başlıyor. 3060ti ise 8.000TL civarına...
Arkadaşlar selam. İmzadaki pcye sahibim ve işlemcime undervoltage yapabilir miyim merak ediyorum. Yapabilirsem eğer ne kadar bir performans artışı olur ve nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar elimde şu an i5 10400f var ve valorant ağırlıklı fps oyunları oynuyorum. Kuzenimde R5 5600 var ve sadece rise online vs. oynuyor. Onunla işlemci + anakart değiştirsem sadece mantıklı olur mu?