buraks57 isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

Ürün alınabiliyor mu beyler, cuma günü sistem çıkacakmış. Şu an itibariyle ne yapmalıyım, lütfen yazar mısınız. Ben hiç anlamıyorum. Oyun için pc almak istiyorum
  2. B

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

Ya arkadas biriniz cevap verin kod yarın kullanılabiliyor mu, Allah rızası icin?
  3. B

Kodun suresi zaman bitiyor
  4. B

Son kullanma tarihi 23.09 yazıyor. Bu gece 12 de bitiyor mu süre? Yarın gün içinde kullanabilir miyim?
  5. B

Max 50K hazır sistem

Peşin fiyatına 3 taksit bile yok. Peşin alacakların işine yarar gibi.
  6. B

🔥İndirim Tebilon Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

27-30K civarı bütçem var. Oyun bilgisayarı almak istiyorum. 9 taksit olayı da iyiymiş. Ben hiç anlamıyorum. Hangi sistemi önerirsiniz? Ürünler sepete eklenmiyor. Tükenmiş mi şimdiden?
  7. B

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

Kullanmayan birisi lütfen kod verebilir mi ya, tişört alacağım. Bütçe yetmiyor :(
  8. B

Bu kazı kazanın belirli bir saati var mı? O saate alarm kurayım bari..
  9. B

Bildirimleri açmama rağmen bir türlü yakalayamıyorum şu şeyi. Elinde kullanılmayacak kod olan varsa bana yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  10. B

25k Sistem Tavsiyesi

Merhaba, bilgisayar parçalarından neredeyse hiç anlamayan biriyim. 25k civarı bütçem var. Oyun oynamak için bilgisayar almak istiyorum. Parçaları belirleyip tek tek almamı mı önerirsiniz yoksa hiç uğraşmayıp hazır pclerden birini almalı mıyım? Önerilerinizi rica ederim.
  11. B

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

2000'e 400 veya 1000'e 250 gibi kuponu olan ve kullanmayacak arkadaşlar varsa bana verebilirsen sevinirim. Uzun süredir kıyafet alamadım. Fazla bütçem yok. Teşekkürler.
  12. B

Aoc 2357Fm monitör için hazır sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Gamepass oyunlarını oynayabilmek ve günlük kullanım için hazır masaüstü bir sistem almak istiyorum. Aşağıya linkini bıraktığım monitöre sahibim ve yeni monitör almak istemiyorum. PC parçaları konusunda çok cahilim. 2K monitöre ihtiyaç duymayacak ama en yüksek performanslı...
  13. B

Xbox İçin Kulaklık

Merhaba arkadaşlar, xbox series s aldım. Şimdi ben android tv ve xbox için kulaklık almak istiyorum. Fakat xbox için uyumlu kulaklıklar kablolu, televizyon için ise Bluetooth destekleyen bir kulaklığa ihtiyacım var. Ben şimdi 2 tane kulaklık almak mı durumundayım, hem kablolu hem kablosuz...
  14. B

Vatan Bilgisayar - i3 12100f + 3060 sistem 13k

İşlemciyi i5 yapınca 14.800 oluyor. Alınır mı?
Geri