Her ne kadar bu hocamın dediğini ilk mail geldiği günden beri düşünsemde içimden bu üstü kapalı tehdit maillerini biriktirmek ve olası bir saçmalıkta göz önünde bulundurmak geliyor. Moral bozmaktan başka bişey değil amaçları, diğer hocalarımın dediği gibi buradan gelişmeler konusunda haberleşelim...
Bu sabah saatlerinde 15.08.2026 tarihine kadar zaman verdiklerini ve bu zamanın geçmesi halinde dosyamın açık kalacağını, ayrıca aftan yararlanma durumumunda olumsuz olacağını söylediler. Kısacası hukuka taşıyacağız ödemezsen gibi bir üslub söz konusu. Halen cevap vermedim spamda hepsini...
Henüz bana gelen yeni bir mail yok. Profesyonel bir şirketin böyle korkutarak fidye ister tarzı uslubla konuşması ayrı bir komedi. İşsizken programları öğrenmeye çalışıyordum youtubedan ders videoları izleyerek kendimi geliştirmeye çalışmıştım belki öğrenip işe girerim diye ne komik bir durum ki...
Aynı olay başıma geldi. Aynı tarih, aynı saat, aynı metin yalnızca isimler değişik hiçbir sekilde cevap vs yazmadım spama attım hepsini girdiğim gmail hesabı kullanmadığım bir gmail hesabıydı telefon numaram bile kayıtlı değildi konuyu yakından takip ediyorum.