buraksyhn1 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Honor 600 5G 256GB Hafıza 8GB Ram 29.999₺

Yani telefonun kamera kalitesini bilmem ama keşke işlemciyi biraz daha güzel olsaymış bir de yazılım kısmında eleştiriliyor
  2. B

Aula f75 sorun yaşıyorum

Valla ben 500 liraya aldım reis 1778147614 Bütçe kısmını kapanmadı hocam
  3. B

Aula f75 sorun yaşıyorum

Normalde kablosuz 2.4 g ile bağlıyordum şarj azalınca sarja takıp kullandım sonra şarj olmamaya başladı kablolu kullanıyordum en sonda çalışmamaya başladı ben de yazayım dedim de yapamadım hawk marka klavye aldım indirimden
  4. B

Aula f75 sorun yaşıyorum

Ürünü iki yıldır kullanıyorum ve birkaç gündür klavye bilgisayara bağlanmıyor ara sıra kendi kendine rastgele yazıyor çok gecikmeli çalışıyor bataryada bir sorun yok ben bu sorunun soldaki Flex kablodan olduğunu düşünüyorum
  5. B

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300₺ Kupon

Arkadaşlar klavye öneriniz var mı bütçe 2000 acilen almam lazım
  6. B

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300₺ Kupon

Klavye var mı onerdiginiz bütçe 2000
  7. B

Aula F75 Gecikmeli Çalışıyor Bağlanmıyor.

Ürünü sorunsuz kullanırken birkaç gün önce şarjı azdı şarjına taktım 1 gün boyunca oldu fakat olmasına rağmen çalışmadı kablolu kullandım dün de kablolu olmasına rağmen baglanmıyor ve çalışsa da arada gecikmeli çalışıyordu ama bu gecikme aşırı yüksek çalışmazsa yeni klavye alacağım önerilerinizi...
  8. B

15Bin TL'ye Baymak Klima Satıcı Güvenilir Mi.

Hocam güvenmeyin 18 bin btulu klima 13 bin liraya hiçbir yerde yok 26 27 en az
  9. B

Bulduğum telefon iyi mi?

Hocam kötü mü
  10. B

Bulduğum telefon iyi mi?

Arkadaşlar birkaç gün önce telefon aradığım için konu açmıştım yenilenmiş almalı mıyım diye bugün iPhone 13 pro max 128 GB tr modelini buldum cihazın fiyatı cazip geldi o yüzden sorayım dedim Cihazın hiçbir değişeni yok sadece ekran değişmiş o yüzden de face id pasif dedi pil değişmemiş ve fiyat...
  11. B

YENİLENMİS TELEFON ALINIR MI

Anladım hocam teşekkürler al sat yapmaya başlayacak gibiyim teşekkür ederim 1776269485 Telefon al sat konusunda hevesim vardı iPhone al satı veya Samsung'un üst modellerinde al sat yapmak iyi olabilir
  12. B

hocam almayacağım ama taksit olmaması biraz sıkıntı telefonlarda
  13. B

Yenilenmiş telefon alacağım ve hangi siteden alabilirim diye düşünüyorum aldığınız site var mı 13 pro max almayı düşünüyorum
  14. B

RESİDENT EVİL REQUİEM SİZCE BU SİSTEM İLE OYNANIR Mİ?

Rahat oynatır reisim ben RX 5500 XT ile oynuyorum 1776092053 İşlemcin de daha iyi benden
Geri