bi duzelme oldu mu ryzen 5 5600 b450m dragon 6600xt kullanıyorum aynı sorun bende de var cıldırmak uzereyımne turkce ne yabancı hıcbır kaynakta bırsey bulamadım 1 2 yıldır var bu sorun okuldan dolayı dert etmıyordum ama artık sıktı wındows değiştirmiştim bi ara duzelmişti ama sımdı tekrar basladı
3-4 aydır pc açılmamıştı 1 aydır kullanıyordum geçen gün amd radeona guncelleme geldı yaptıktan sonra bilgisayarda aşırı performans kaybı ve ekran kartında ısınma olmaya başladı aynı ortamda 50-55 dereceyı gecmeyen ekran kartı 75-80 derece gormeye başladı daha once fanları açmazdı kolay kolay...
Arkadaşlar iki saat önce bilgisayarı kapatıp gitmiştim şimdi geldim bilgisayarda tık yok prix değiştirdim herşeyi yaptım prizler çalışıyor bilgisayara güç girişine dair anakartta kırmızı bir ışık vardı yanmıyor şuan.
Bilgisayar prize takılı boşta PSU yanmış olabilir mi? Thermaltake 600w
Abdullah abinin bu günkü videosunda bir şey dikkatimi çekti "6700xt PCIe 3.0 da tam performans verebiliyor" dedi. Ben rx6600xt kullanıyorum Asus b450 m dragon anakartim var PCIe 3.0 bende şuan tam performans alabiliyor muyum işlemci şuan için Ryzen 5 2600 darboğaz bariz var yazın değiştiricem...