Fiyat olarak şu uygun bu uygun diye lütfen söylemeyiniz benim baktığım fps olarak hangisi öndedir bunla ilgili çok az karşılaştırma var 4090 masaüstümü satıp ikisinden birini ucuza alıcağımda
linkleride aşağıya koyucam sizce 2sinden hangi kulaklığı almalıyım en kalitelisi neyse onu alıcam kararsız kaldımda arada kalmak istemiyorum hangisi kaliteliyse onu almayı düşünüyorum...
Galax 4080 süper almak istiyorum ama güç girişleri konusunda pek emin değilim bilgisi olan yardımcı olabilir mi.Elimde şuan bu power supply ve ekran kartı var bu ekran kartının güç girişi bu ekran kartında var mıdır yada uyumlu mudur ekstra güç kaynağı veya yedek parça almak istemediğimden...
direk peçeteyle sildim sıvı olan yerlerini toucpad sağlam ve ters yatırmadım makinayı sadece sildim dediğim gibi şuan makina iyi çalışıyor ama ileride olurda sorun çıkarsa diye endişeliyim o yüzden konu açtım
ben içini kontrolden anlamıyorum ve sadece içini ram ve ssd takviyesi için açabilceğimizi söyledi müşteri hizmeti, olurda içine bişi dökülmüşmüdür diye açamıcağımı söylediler arıza olmadığını anlayıp verirlerse kontrol ettiler diye para kitleyebilirlermi sence
şimdi ben teknik servise gitsem herşeyi ücretsiz mi yaparlar yüksek ihtimal para istemezler mi benden, sadece oksitlenme varmı diye servise açtırsam ve oksitlenme olmasa para almazlar dimi
merhabalar laptopuma 3-4 gün önce gazoz döküldü touchpadin sol kısmına klavyeye değmeeyecek şekilde ve alt tarafta ise alt ızgaraya gelmiş olabilir yukardan dökülüp bilemiyorum ve 3.5mm kulaklık portuna değmicek şekilde fotoğrafları koyacam konuya laptop modeli ise acer nitro 3070 ti 150w...