burakx21 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Wingmanlik yapabilcek varmı

İstanbulda wingmanlik yapıp beraber set açabileceğimiz birisi varmı varsa yazabilir.
  2. B

4080 li pc mi toplamalıyım yoksa 4090 laptop mu almalıyım

Fiyat olarak şu uygun bu uygun diye lütfen söylemeyiniz benim baktığım fps olarak hangisi öndedir bunla ilgili çok az karşılaştırma var 4090 masaüstümü satıp ikisinden birini ucuza alıcağımda
  3. B

SteelSeries Arctis Pro + Gamedac vs Logitech G Pro X 7.1 League Of Legends olan

linkleride aşağıya koyucam sizce 2sinden hangi kulaklığı almalıyım en kalitelisi neyse onu alıcam kararsız kaldımda arada kalmak istemiyorum hangisi kaliteliyse onu almayı düşünüyorum...
  4. B

5000 tl ye kadar kulaklık tavsiyesi

5000 tl ye kadar kulaklık almak istiyorum en kalitelisini almak istiyorum hangi kulaklıkları önerirsiniz
  5. B

Galax 4080 süper güç kaynağı uyumu

Galax 4080 süper almak istiyorum ama güç girişleri konusunda pek emin değilim bilgisi olan yardımcı olabilir mi.Elimde şuan bu power supply ve ekran kartı var bu ekran kartının güç girişi bu ekran kartında var mıdır yada uyumlu mudur ekstra güç kaynağı veya yedek parça almak istemediğimden...
  6. B

Hangi 4080 ekran kartını almalıyım

Mağazadan alcam dedim ya uygun fiyata sadece soğutma ve fps hangisi daha iyi
  7. B

Aga benim attığım iki modelden hangisini almalıyım galax şuan lazım değil bana mağazadan alcağım için bu ikisini sordum
  8. B

Sorum şu fiyat olarak sorunum yok şu iki karttan hangisi daha iyi soğutma performansı ve fps verir yani kısacası hangi model daha kaliteli alayım
  9. B

Laptopa Sıvı Döküldü

burakx.21 instagramım
  10. B

Laptopa Sıvı Döküldü

direk peçeteyle sildim sıvı olan yerlerini toucpad sağlam ve ters yatırmadım makinayı sadece sildim dediğim gibi şuan makina iyi çalışıyor ama ileride olurda sorun çıkarsa diye endişeliyim o yüzden konu açtım
  11. B

Laptopa Sıvı Döküldü

evet öyle bir sorun yapabilirler doğrudur 1712005682 bu forumda dm filan bilmiyorum sen yazabilir misin bana
  12. B

Laptopa Sıvı Döküldü

ben içini kontrolden anlamıyorum ve sadece içini ram ve ssd takviyesi için açabilceğimizi söyledi müşteri hizmeti, olurda içine bişi dökülmüşmüdür diye açamıcağımı söylediler arıza olmadığını anlayıp verirlerse kontrol ettiler diye para kitleyebilirlermi sence
  13. B

Laptopa Sıvı Döküldü

şimdi ben teknik servise gitsem herşeyi ücretsiz mi yaparlar yüksek ihtimal para istemezler mi benden, sadece oksitlenme varmı diye servise açtırsam ve oksitlenme olmasa para almazlar dimi
  14. B

Laptopa Sıvı Döküldü

merhabalar laptopuma 3-4 gün önce gazoz döküldü touchpadin sol kısmına klavyeye değmeeyecek şekilde ve alt tarafta ise alt ızgaraya gelmiş olabilir yukardan dökülüp bilemiyorum ve 3.5mm kulaklık portuna değmicek şekilde fotoğrafları koyacam konuya laptop modeli ise acer nitro 3070 ti 150w...
Geri