arkadaşlar monitorüm benq zowie XL2566X+ modeli ekran kartım rx 9070 xt valorant için streched 4:3 ekran yapmak istiyorum fakat amd sürücüsüne gidip oluşturmaya çalıştığım da G. Piksel Saati (kHZ) kısmı kırmızı yanıyor ve oluşturmuyor napmalıyım tam olarak?
Hicbir ayar değiştirmeden hicbir farkli bisey yapmadan durduk yere bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve anakartta dram ışığı yanıyor ve ekran gelmiyor napabilirim?
Sıvı soğutma montaji yapıyordum normal de islemcinin saginda olur diye biliyorum pompalar ama düz taktığım da fanların kabloları kasanın onünde kalıyor napmalıyım?
Ekran kartının alt kısmına 3 fan takarım diye birlesik bi sekilde 3 fan almak istemiştim ve cooler master sickleflow 360mm modelini aldım ama sacma sapan bi sekilde minnacık vida yollamislar ve vida yerlerine kendi vidaları da girmiyor yanlış bişey mi almışım?
Pc hocası izlerken 7800x3d islemci varken biosta çesitli çeşitli ayarlari acıyordu x3d turbo mod diye bi ayar var onu açmıştı fpsiniz artar diye ama video bittikten sonra yorumlara baktim başa sabitlenmiş bi yorumu vardı arkadaşlar x3D turbo modu 7800x3d işlemcide bi ise yaramıyor çünkü tek ccd...
Rx 9070 xt ekran karti aldim kasamın altına 3 tane fan koyacagim kasanin icine doğru üfleyen eğer ekran kartının fanlari dışa doğru çalışıyorsa alamıycam., ekran karti fanları sıcak havasını dışarı mı atar yoksa kendini mi soğutur?
Aynen öyle bakalim msi teknik servis ne diyecek aksam en kötü ihtimalle yenisini almak zorunda kalıcam. Bozulanı da ilerde yaptırılıyosa eğer ki yaptırıp satmayi düşünüyorum
Yanii ilk kez kendim montaj yapacaktm herseye hakimdim videolar falan izledim stres yaptığım icin böyle oldu. Birde bu am5 o yüzden farkli geldi pinler artik anakartın üstüne yerleştirilmiş yoksa hic masraf cikmadan hallederdim saglik olsun
Bende bastırınca islemciyi iyice iceriye itiyo sandım korktugum icin yapmayı bırakmıştım... bugun msi servisine götürecek babam anakartı baktıkları an da tamir parasini soylerler mi
Dün anakarta islemci montaji yaparken düzgün bi sekilde işlemciyi oturttum üstundeki demiri (am5) anakarta oturtup yanında ki demir çubugu normal bi şekilde bastırarak kapatmak islemciye bi zarar verir mi çünkü baya bi baskı oluşuyo orda bu konu da bilginiz var mıdır?
Msi b850 gaming plus da yani beni bu masrafa düşüren şey islemcinin ustundeki demir plaka oldu
1759384245
Keşke o fiyata yapsalar hayattan baska bisi istemsem