Burakzmn09 isimli üyenin son içerikleri

1. Burakzmn09

Yardım Google pay hesap değiştirme

Google pay den bir şey satın almak istiyorum ama diğer hesabımda bakiye var ondan satın almak istiyorum ama diğer hesap gözüküyor ve asıl hesabıma geçemiyorum yardım eder misiniz
  2. Burakzmn09

Yardım Opera mobil uygulamasına girilmiyor

Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama opera gx mobil uygulamasına giremiyorum. Uygulamaya tıklayınca 0.1 sn bi animasyon geliyor sonra kendi kendini kapatıyor. Ya da farklı uygulama kullanırken alttan opera sürekli çöküyor uyarısı geliyor. Verileri temizledim olmadı. Sildim tekrar yükledim...
  3. Burakzmn09

Öneri 200-300TL bandında kablosuz kulaklık

300 tl civarında kablosuz kulaklık almak istiyorum kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
  4. Burakzmn09

Yardım Türk Telekom net modem power ışığı yanıp sönüyor

Türk Telekom ev interneti modemin power ışığı yanıp sönmeye başladi. Kullanıyordum bi anda internet gitti. Modeme baktım sıcak da değil kablolar da hareket etmedi bi hareket olsa zarar görse anlarim ama hiç bir şey olmadi nasıl düzeltebilirim
  5. Burakzmn09

Yardım Pubg mobile UC kodu yazamıyorum

Az önce playsultan sitesi üzerinden UC satın aldım kodları midasbuy üzerinden girerken "Kod biçimi hatası" diye bir uyarı veriyor. Nasıl çözebilirim
  6. Burakzmn09

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Reis ilk ve son hal tarzı bi vlog isteriz
  7. Burakzmn09

Yardım Gameloop Pubg mobile açılmıyor

Pek hızlı sayılmaz ama mecburum galiba :( 1654627222 Peki sadece pubg mobile silmem yeter mi yoksa gameloopu da mı silmem gerekir
  8. Burakzmn09

Yardım Gameloop Pubg mobile açılmıyor

İyi akşamlar okuyan herkese. Gamelooptan pubg mobile girmeye çalışıyorum ve sonra uyarısı alıyorum. Bi süre sonra Bir daha uyarı gelip siyah ekran veriyor. Bi süre sonra da gameloop ana ekrana atıyor. Sizce neden olabilir ve nasıl düzelir?
  9. Burakzmn09

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

Orta-düşük seviye (200-300) arası olan mouselardan birine guzel bi indirim gelirse çok güzel olur
  10. Burakzmn09

Steam anlık download

Malesef biri de biziz. 1.5 MB/s indirme alıyorum. Kriz geçirmelik 😑
  11. Burakzmn09

Youtube TV uygulamasında simgeler bozuldu

Doğru kategoriye mi açtım konuyu bilmiyorum ama tv youtube uygulamasında semboller bozuk değişik değişik seyler var nasıl düzeltebilirim
  12. Burakzmn09

Öneri Max 200 TL mouse önerisi var mı

Başlıkta da olduğu gibi 200tl'ye güzel gaming mouse almak istiyorum. Önerenlere şimdiden teşekkürler
  13. Burakzmn09

Yardım Mb warband moral düşük

Mount and Blade Warband oynuyorum ama grup moralim çok düşük ha bire kalifiye adamlarım ordudan ayrılıyor ne yapmam lazım
  14. Burakzmn09

Yardım Gta 5 renkler ters döndü

her şey normalken bir anda olması garip düşündurttü çünkü kapatıp açınca normale dönüyo
  15. Burakzmn09

Yardım Gta 5 renkler ters döndü

Bütün masaüstü bozuk 1642961796
Geri