Buraqtunaa isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gsb Wi-Fi Plus nedir

Arkadaşlar merhaba bir süredir Kyk yurdunda kalıyorum ve gsb Wi-Fi ti kullanıyorum leptobumu yeni getirdim ve Wi-Fi yerine girdiğim zaman gsb Wi-Fi ve gsbwifi Plus interneti çıkıyor gsb Wi-Fi Plus şifreli bilen birisi yardımcı olabilir mi
  2. B

Arkadaşlar kararsız kaldım hangi ekran kartı

Merhaba hayırlı günler asusun bir modeli var ama hangisini alacağımı bilemedim birisi rtx 3060 biris rx6700s modelli neredeyse aynı fiyat YouTube’dan performanslarına baktım rx 6700s daha iyi gözüküyor şuan ben masa üstü kullanıyorum rx6500xt var ben bu kart ile wattman alıyordum şuan almıyorum...
  3. B

Merhaba Samsung laptobum statik elektrikten açılmıyor

Ya evimizde dengesiz bir elektrik var birden gitti laptop
  4. B

Yok yani anakartta çıkan bir pil yok
  5. B

Kral direk pili yok yuvası yani nereden boşaltıcam enerjiyi
  6. B

Arkadaşlar laptobum statik enerjiden açılmıyor bios pili yok sanırım nasıl alırız bu enerjiyi
  7. B

1000 TL ye psu tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 1000 TL altına psu önerisi yaparmısınız şuan kullandığım power boost var ve hiç güven vermiyor
  8. B

500w psu yeterlimi sizce

Sistem özelliklerim İ3 10105f 16 RAM 8x2 Rx 6500 xt msı 500w gamebooster psu Gamebooster kasa bu siteme 500w yeter mi sizce şuan
  9. B

Merhaba rx 6500 xt wattman hatası bir türlü oyunlara giremiyorum

Arkadaşlar merhaba yeni sistem almıştım 1 ay gibi süredir oynuyorum ama şuanda bilgisayarı açarken bile Ekrem gidiyor ve gerçekten çok can sıkıcı bir hal olmaya başladı nasıl çözeriz yada garantisi var geri mi göndersem
  10. B

RX 6500 XT DRİVER SİLİNİYOR

Hacı ben bilgisayarda wattman sorunu varmış
  11. B

son sürümdü bi eskisine aldım gene kapanıyor
  12. B

kanka bendede oluyor ekran gidiyor aygıt yöneticisinden tekrar aktifleştirip yeniden başlatınca düzeliyor ama gene oluyor
  13. B

rx 6500 xt arada bir ekran gitme sorunu

https://www.hepsiburada.com/lg-22mp410-b-21-5-1920x1080-75hz-5ms-hdmi-vga-led-monitor-pm-HBC000028BTCV monitör bu ama monitörden sanmıyorum son güncelleme ile ekran gitmeye başladı
  14. B

rx 6500 xt arada bir ekran gitme sorunu

arkadaşlar merhaba rx 6500 xt msı kullanıyorum bazen ekran no signal yazıyor yeniden başlatınca geliyor bilgisayarı monitördende olabilir tam olarak bilmiyorum
  15. B

2. El işlemci alırken neye dikkat etmeliyim

Arkadaşlar işlemci yükseltmeyi düşünüyorum fiyatlar biraz uçuyor 2. El alırken neye dikkat etmeliyim
Geri