BurkiCan isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! HP Omen Max (5070Ti / HX 375 / 32 / 1 / HD) | 93 bin TL (9 taksit)

Cok üzüldüm bende laptop arıyorum bu fiyatlarda , indirim olur mu, aldıktan sonra baya fiyat düşürürler mı diye korkuyorum.... Ama sizinki çok kötü olmuş cidden 64gb 2 TB modeli.. İnşAllah daha iyilerini güzel fiyattan bulabiliriz
  2. B

❌İndirim Bitti! HP Omen Max (5070Ti / HX 375 / 32 / 1 / HD) | 93 bin TL (9 taksit)

Bu nasıl zam cidden 104 den 130 şaka gibi....
  3. B

Game Garaj Slayer R9T3D-5070TI C1 Amd Ryzen 9 9955HX3D Veya aynı model R9T 5070Tİ versiyonu bu alınır m bu üç laptop içinde ? 3d li model 103 bin lira R9T ise 97 bin liraya satılıyor
  4. B

RTX 5070Ti ve 5070 laptop öneri

Çok teşekkür ederim, gözüm nedense 5070 ve ti versiyonlarnda 🥲ama çok pahalilar
  5. B

Çok teşekkür ederim, fiyatlar dehşet ama gerçekten dediğiniz doğru , hem konsol hem arkadaş veya farklı kenarda yine şarjla oyun keyfi off üstteki modeli gördüm çok fena istiyor canım, İnşAllah azda olsa indirime girer
  6. B

Merhabalar, bütçem 80-90 k olabilir taksitli olması çok çok önemli çünkü nakit bulmak çok zor , erkek adam borçsuz duramaz 🤣 5070Ti ile 5070 devasa bir fark yok gibi zaten laptop PC kıyasla bir tık düşük performans veriyor anladığım kadarıyla ama laptop almak gerekiyor 😭 Sizin onerileriniz var...
  7. B

Dji osmo action4 - insta 360 x3 hangisini almaliyim

Tamamdır , ilan gönderdiğim gibi , sizde güzelce araştırın tabi hem ilanı hem modeli . Içinize sinerse alırsınız 😁iyi akşamlar
  8. B

Evet vardiyalı çalışmak kötü 🤣 olur birkaç kişi yazdı fakat şuan söz verdiğim yok . Eğer almak isterseniz tabikide anlaşırsak satabilirim ve ürün elinize ulaştığında deneyebilirsiniz . Kask aparatını da vermek isterim fakat kasktan sokunce büyük ihtimal birdaha tutmaz
  9. B

KNmaster sitesinden motorsiklet kamera bağlantı aparatı aldı , Bant kutu içinde çıkıyor, 3m de içinde . her şey hazır sadece yapıştırmak için 1-2 dakika uğraşıyorsun sonra kamerayı takip sürüşe geçiyorsun
  10. B

1284832700 numara ,sahibinden 128GB bekler kartı dahil Param guvendeye cevirilebilirse yaparım, çok kesinti yapar mı bilmiyorum 14 bin bu cihaz için şuan uygun diye düşünüyorum
  11. B

Ben 5 pro satiyorum Antalya civarindaysan verebilirim 14 den veriyorum 2 ay falan oldu alanı
  12. B

Yardım Xbox konso için Mouse Klavye dönüştürücü

İnternetten izlediğim kadarıyla çoğu kişi kullanıyor , bazıları hile gibi fakat gerek yok eğer kullanan varsa konsolda klavye ve mouse dönüştürücü olarak kullanmak istiyorum Daha önce kullanan var mı ? Hangi modeli almam gerekiyor ? Oyun içinde controller ile gözüküyor fakat oyunu klavye ve...
  13. B

Yardım 5080 Sitemim ne kadar eder ?

Çok teşekkür ederim doğru dediniz marka işte , olsun kaliteli olsun
  14. B

Yardım 5080 Sitemim ne kadar eder ?

Tam hatırlamıyorum fakat 120 küsürler aldım. Dediğiniz gibi belki 110'a koyarım düştükçe pazarlık payı olarak gittiği yere kadar düşerim sanırım çok teşekkür ederim cevabınız için.
  15. B

Yardım Sınavdan kalmak istemiyorum

3-4 dakika arayla cikiyorlar ve net şekilde gözüküyor çünkü ben öyle aldım ehliyeti sadece bilgisi olsun diye yazıyorum Araç ve motorlar için aynı parkur oluyor genel olarak çünkü güzergah aynısı
Geri