burock41 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bayon Mu Xceed mi Tercih Etmeliyim?

Gerci ikisi de ayni motor. Bu motor yakıt bakımından çok sıkıntı
  2. B

Bayon Mu Xceed mi Tercih Etmeliyim?

Hocam bayonun yakıtı çok üzer söyleyeyim
  3. B

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Normalde buyuk store lar yapiyor ama buraya sordum maalesef cevabi aldim. Ama ona ragmen yine avantajli. 360 ub 10k; tr de 16k..(pahalı modeller mantikli mesela trofeo kafa kafaya fiyatta) 1780146976 Levita 360 ub modeli
  4. B

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Tetrabyte.gr adli Yunan sitesinde cok daha ucuz bu sogutucular. Adamlarin subesi Selanik'te. Siparisi olusturup bayide odemeyle alabiliyorsunuz. Tatile gidecek varsa oradan alsin. https://tetrabyte.gr/?s=Thermalright&post_type=product
  5. B

Amazondan Aldığım Kulaklık Bozuldu ve Amazon Değişim Kararını Yok Sayıyor

Amazon da ülkemize ayak uydurmaya başladı maalesef. Ben de monitör aldim 22 mayis ta 25 inde aksama kadar teslim edilmesi gerekiyordu bayramdan sonraya kaldi resmen. Musteri temsilcisine bu ayibinizi nasil telafi etmeyi dusunuyorsunuz bari kupon filan tanimlayin dedim umursamadilar bile böyle...
  6. B

Sim Kartım Kendi Cihazımda Çalışmıyor

Cihaz klonlanmış olabilir. Oglumun sim kartı akilli saatinde calismiyordu. E devletten kontrol ettim cihaz klonlanmis yaziyordu. Daha sonra fatura ile ilgili kuruma basvurdum sadece oglumum sim kartiyla calisacak sekilde tekrar acildi. Imei drn kontrol edin
  7. B

Hb Kingston 32gb 6000mhz Ddr5 Cl30 Dımm Beast Black Expo

Yazın y.dışına çıkacağım. https://best-offer.gr/product/g-skill-trident-z5-neo-rgb-32gb-ddr5-ram-me-2-modules-2x16gb-kai-sychnotita-6000mhz-gia-desktop-f5-6000j3038f16gx2-tz5nr-4713294232625/ 3k fiyat farkla hangisi daha mantıklı bilemedim???
  8. B

Bir de fiyat nasıl sizce?
  9. B

Arkadaşlar ürünün fiyatı 23750,00 9 taksit nasıldır bilemedim? cl30 hızı overclock ile buna erişiyor? Stok hızı nedir bilen var mı?
  10. B

Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

1779011920 Ben konuyu yanlis anlamisim pardon. Beraber getirme olarak dusunmustum
Geri