Bursalı_Genç16 isimli üyenin son içerikleri

1. Bursalı_Genç16

Trt kalan şampiyonlar ligi maçlarını Tabii'den yayınlayacak

TRT PAYI neden var o zaman zaten 13 maç kaldı şurada tamamını ücretli vermeyin
  2. Bursalı_Genç16

TBMM Komisyonu sosyal medya ve oyunlarla ilgili olan düzenlemeleri kabul etti

Sosyal ağlar 15 yaş altına hizmet veremeyecek ve yaş doğrulama yapacak. Sosyal medya kullanımı için yaş doğrulamasının e-Devlet ile yapılması tavsiye edildi: Siber güvenlik başkanlığı temsilcisi, yaş doğrulamanın e-Devlet üzerinden üretilecek ve yalnızca kullanıcının 15 yaş üstünde olup...
  3. Bursalı_Genç16

Cevremde ki herkes grip

Sağolasın kral bu grip bir bir şekilde buluyor maalesef ki nereden geliyor anlamıyorum
  4. Bursalı_Genç16

Cevremde ki herkes grip

Grip kronik hastalık gibi bir şey maalesef ki 1775065652 Çok geçmiş olsun hocam
  5. Bursalı_Genç16

Laptop Kendi Kendine Kapandı Açılmıyor

Benim de telefonda aynı olay başıma gelmişti teknik servis olmadan çözüm yolu yok maalesef ki
  6. Bursalı_Genç16

Laptop Kendi Kendine Kapandı Açılmıyor

Hocam en en iyisi garantiye ver bence
  7. Bursalı_Genç16

Milli takım'a villa verilmesi

Villa olayından dolayı insanlar milli takıma tepkli doğal olarak o villara ihtiyaçları da yok yani zaten milyon eurolar kazanıyorlar
  8. Bursalı_Genç16

Steam bölgesel fiyatlandırma sistemine geçiyor iddialara göre

[H2 id='+Steamden+Trkiye+in+Yeni+Fiyatlandrma+Modeli']🎮 Steam’den Türkiye İçin Yeni Fiyatlandırma Modeli[/H2] Steam, Türkiye'nin de içinde bulunduğu yerel pazarlar için fiyatlandırma algoritmasını güncelledi. Artık oyun geliştiricilerine sadece sabit bir rakam değil, üç farklı stratejik fiyat...
  9. Bursalı_Genç16

1948 Öncesi göçmeni olup Bulgaristan vatandaşlığı alabilen var mı

Evet Avukat kısmı uğraştırıyor ne yazık ki ama gerekli belgelere ulaşmakta önemli nasip kısmet işi birazda
  10. Bursalı_Genç16

Bu işler Nasip kısmet işi biraz da Memleketi düzeltme kısmına gelince onun içinde sonuna kadar elimizden geleni yaparız ama kendimiz içinde bir şeyler yapmayalım mı
  11. Bursalı_Genç16

Bence şansımızı denemek lazım sonuçta hiç bir şey kaybetmiyoruz yani
  12. Bursalı_Genç16

Benim Büyükdedem ve BüyükNinem 1948 öncesi Bulgaristan göçmeni bu iş için ailemde tek inanıp uğraşan benim 4 aydır belge bulmaya uğraşıyorum ve bunun sonucunda bir tane belgeye ulaşabildim ancak o da tek başına yetersiz Benim sorumda şu 1948 önce Bulgaristan göçmeni olupta vatandaşlık alanlar...
  13. Bursalı_Genç16

Levent ülgen ve onur şan akasya durağı'na yıllar sonra geri döndü

Nerede kalmıştık sinan kaya ve seyit resmen geri döndü. Metin akpınar = nuri baba. Levent ülgen = sinan kaya. Onur şan = seyit. Şu anda güncel olarak geri dönen ve diziye katılan isimler bunlar.
  14. Bursalı_Genç16

Akasya Durağı yıllar sonra geri dönüyor

Dizide Oğuz Alper Öktem'i kim oynayacak acaba
Geri