Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor.
Sadece ters tepmeyen...
"9 tane maç var, adamlar 1 tanesini bile TRT'de vermiyor. Tabii platformu 99 TL, aslında pahalı değil ama insan birkaç tane maçı TRT üzerinden ücretsiz verir. En azından milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın maçı ücretli platformda olmayabilirdi."
Telefonum Tecno Camon 20 Pro telefonu elime ulaştıktan sonra WhatsApp'ı geri yükledim ve yedekleme ile mesajları mı geri getirdim ancak WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamasına telefondan bağlanamıyorum telefondan WhatsApp'a girdiğimde ise mesaj bekleniyor bu zaman alabilir hatası geliyor...
"Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki telefonumu KVK'ya göndermiştim. KVK yetkilileri telefonumun alt kartını (sub-board) ve anakartını değiştirmiş. Anakart değişiminden sonra telefondaki veriler silinir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonum: Tecno Camon 20 Pro."
Yavaş yavaş gelicek bu sefer
1764267282
Adolf Hitler şöyle bir geri dönüş yaptı resmen
Yıllar sonra yeni bir kimlikle Rusya tehditi olmadan yavaş yavaş büyüyerek gelicek