İndirme hızı sürekli dalgalanıyor. 6 saatte inecek oyunu 16 saattir indiremedim. Steamden indirme hız limiti gibi şeyler açık değil ama neden böyle oluyor bir bilgim yok. Yardımcı olacak var mı?
arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var yardımcı olacak var mı lütfen. r5 5600, 3070 msi ventus 3x, asus b550m-k tabanlı bir bilgisayarım var. oyun oynarken kitlenip kalıyor hiçbir işlem yaptırmıyor oyunu kapatamıyorum öyle arkada sesi geliyor sadece. neden olur bu sizce bi bilgisi olan var mı...
Asus B550M-K anakartım ve Corsair Vengeance RS RGB 16GB (2x 8GB) 3600 MHz DDR4 CL18 ramlerim var. 2133 mhz de çalışıyorlar. Bunların hızını nasıl yükseltirim? Xmp ayarını profile 1 e getirince 3600 de çalışıyor gösteriyor biostan yeniden başlattığımda pcyi sürekli kendi kendine yeniden...
Asus B550M-K anakartım ve Corsair Vengeance RS RGB 16GB (2x 8GB) 3600 MHz DDR4 CL18 ramlerim var. 2133 mhz de çalışıyorlar. Bunların hızını nasıl yükseltirim? Xmp ayarını profile 1 e getirince 3600 de çalışıyor gösteriyor biostan yeniden başlattığımda pcyi sürekli kendi kendine yeniden...