buscopan isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Rampage Zenith 3395 Kablosuz Mouse 1.486₺

Usb uzatması o arada kablo var
  2. B

🔥İndirim 151 TL Mad Parfüm 50 Ml Çeşitleri 4 Adet Alımda Geçerli

4274869-|BLACK AFGANO-TOP Kalite Unısex Parfüm Esansı.| https://share.google/PFHfGbQtfursCt2Dj Ben burdan aldım ama esans. Com ve İstanbul esans daha iyi diyorlar bilgim yok biterse oralardan denerim, ama bundan memnunum, ytd 1787600206 Yakından afgano koklamadım umarım parfümle alakaları...
  3. B

🔥İndirim 151 TL Mad Parfüm 50 Ml Çeşitleri 4 Adet Alımda Geçerli

Böyle dolma parfüm alana kadar sağlam markaların muadil esansları alıp karıştırın alkolle daha mantıklı, black afgano ve imaginaton tavsiyemdir,)
  4. B

Ilk Araba Olarak Ne Alayım

Akrabamda var gayet memnunlar sadece ayda bir 2 ltre flan yağ ekliyollar mış ( 320kkm)
  5. B

15k Telefon önerisi ?

Yd alınabilir o bütçede
  6. B

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Ti Gaming Solid SFF - 45,8 bin TL (Vatan)

Bu paraya 5070 ti alınmaz diyenlere aldırış etmeyin ben 5080 aldım 46 kya o zamanda 9070 xt alın diyolardı yine bu şekil sonuç kalite herzaman değerini korur
  7. B

DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

Kart işi yazılım oldu yazılım da nvdia tekelinde onun için Amd flan boş iş
  8. B

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Nerden alınıyor rog mouse yada hangi model ben bulamadım yardımcı olursan ben alırım mouseu oyunda hediyeyse
  9. B

Yardım Fanlı Kasa Önerisi (Siyah/Beyaz fark etmez)

Ben yok diye biliyorum ama f/p kasa güzel iş görür
  10. B

Yardım Fanlı Kasa Önerisi (Siyah/Beyaz fark etmez)

n11'den Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/zoko-aquarius-4x12-cm-argb-fan-mesh-panel-temperli-atx-bilgisayar-kasasi-71934928?magaza=trbilgisayarr
  11. B

❌İndirim Bitti! XİAOMİ 15T PRO 256GB 39.999 TL

Çok haklısın, hele android alacak adam için
  12. B

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Hayır sormuyor ama seçenekler arasında çıkıyor orayı steam çüzdanı olarak seçmen lazım
  13. B

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Al bişey iadeyi steam cüzdanına yap, birdaha böyle kampanya olursa aynı şekilde yaparak GTA 6nı indirimli alabilirsin beni!m 16 dolarım oldu şuana kadar ;
  14. B

🔥İndirim Migros pizzalar sanal markette 120TL

Cincon pizzadan iyidir hatta dominos harici abidük gubidik zincir pizzalarından iyidir
  15. B

Kasamı Toplamama Yardım Lazım

Tahao düzgünce anlatmış aslında, takacağın iki pin var biri kocaman, diğeri cpu destek pini üzerinde yazar cpu diye, tüm Anakart larda standart
Geri