buscopan isimli üyenin son içerikleri

1. B

DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

Kart işi yazılım oldu yazılım da nvdia tekelinde onun için Amd flan boş iş
  2. B

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Nerden alınıyor rog mouse yada hangi model ben bulamadım yardımcı olursan ben alırım mouseu oyunda hediyeyse
  3. B

Yardım Fanlı Kasa Önerisi (Siyah/Beyaz fark etmez)

Ben yok diye biliyorum ama f/p kasa güzel iş görür
  4. B

Yardım Fanlı Kasa Önerisi (Siyah/Beyaz fark etmez)

n11'den Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/zoko-aquarius-4x12-cm-argb-fan-mesh-panel-temperli-atx-bilgisayar-kasasi-71934928?magaza=trbilgisayarr
  5. B

❌İndirim Bitti! XİAOMİ 15T PRO 256GB 39.999 TL

Çok haklısın, hele android alacak adam için
  6. B

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Hayır sormuyor ama seçenekler arasında çıkıyor orayı steam çüzdanı olarak seçmen lazım
  7. B

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Al bişey iadeyi steam cüzdanına yap, birdaha böyle kampanya olursa aynı şekilde yaparak GTA 6nı indirimli alabilirsin beni!m 16 dolarım oldu şuana kadar ;
  8. B

🔥İndirim Migros pizzalar sanal markette 120TL

Cincon pizzadan iyidir hatta dominos harici abidük gubidik zincir pizzalarından iyidir
  9. B

Kasamı Toplamama Yardım Lazım

Tahao düzgünce anlatmış aslında, takacağın iki pin var biri kocaman, diğeri cpu destek pini üzerinde yazar cpu diye, tüm Anakart larda standart
  10. B

Projectzero nasıl bilmiyorum
  11. B

Neyi nereye sokacağın anakartta yazıyo,sadece kasa fanların argb ise 12v argb girişi varsa kartta onu kullanma yakarsın, gerisini video izleyerek yap olmadı bende ilk toplamada zorlandım hpaneli bulana kadar 1 gün geçirdiğimi bilirim
  12. B

🔥İndirim Canon Çok Fonksiyonlu Yazıcı 🔥2.699₺ ( Dip Fiyat!! )

Sakın almayın bende vardı aman diyim 1766301551 https://app.hb.biz/cfW8YAD8pACQ Şundan 3 tane alınca tanklı yazıcı amorti ediyor zaten
  13. B

Ekran kartımı değiştirmeli miyim?

Yalınız 7600 xtde de neredeyse aynısı alacak olman :)
  14. B

Enteresan bir bakış açısı ama o kadar darboğaz varsa gpu tam güçte çalışmaz ki öyle oluncada ne gerek var ultrA mega süpersonic gpuya tak 5060 ti yı kastırkastır oyna nerdeyse yakın performansı alırsın smooth motion ile
  15. B

Ben 3060 tilı 5600 sistemim vardı, 5070 taktım darboğaz 2 kda sonra,5080im ile yeni test ettim bu hafta 5600 ü eski sistemimde oda darboğaz 4 kdaoled, arkadaşımın 2 k 5070 7500f var oda darboğaz, darboğaz olmama ihtimali yok seninkinde çok hissedilmez ama 100 100 kullanım olmaz videolara bakıp...
Geri