butcher44 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Monitör uyku modundan çıkınca çözünürlük değişiyor

Herkese merhabalar Asus rx 7700 xt li bir ekran kartım var bu sebepten dolayı Asus VP249QGR 144 hzlik kullandığım monitörün yanına Asus TUF Gaming VG249QM1A 270 hzlik bir monitör aldım. Öncelikle sorunum şu şekilde ; Yeni aldığım 270 HZ lik monitörü kendi dp kablosu ile bağladım, bilgisayar...
  2. B

Kasadan gelen cızırtı sesleri

fanın rulmanı bozulmuş sanırsam, bi bilgisayarcıya götürüp yaptırabilirsin aslında cüzi bi fiyat alır . fan problemi leptopumda başıma gelmişti ses harici bi sorun olmuyo tabi yüklenmemek lazım sıcaklık cıkmaması için
  3. B

Havit Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

bugun h7 modelini aldım baya kaliteli beğendim .
  4. B

Mouse ve klavye tavsiyesi

Aslında kafamdaki en büyük soru şu Şuanki klavyem doungle ile kullanıyorum. Havit h7 sipariş verdim oda doungle olucak. Furylevel Z1 mouse düşünüyorum buda doungle olucak. bu 3 ünün karışma ihtimali olur mu acaba
  5. B

Mouse ve klavye tavsiyesi

Merhaba toplam bütçem maksimum 5000 tl Klavyede Z tuşunun solunda kesinlikle <> tuşu olmak zorunda çünkü yazılım mühendisiyim aynı zamanda oyunda oynuyorum. Mouse kablolu kablosuz farketmez , sabit kasamda kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. B

RX 7700 XT ve Ryzen 7 5700x ile genel sistem güncelleme

Corsair 32 gb 6000 mhz de tercih edebilirsin. ssd lexar kasayı fsp yapmanıda öneririm 40500 tl falan oluyor. lexarın 3 çeşit ramı vardı onlar bitmiş sanırsam bende 6800 mhzlik var ama 6000 den çok bi farkı olcağını sanmıyorum ben biraz keyfi almıştım +500 tl fark vardı.
  7. B

RX 7700 XT ve Ryzen 7 5700x ile genel sistem güncelleme

Yeni aldığım sistemimi örnek olarak buraya bırakayım. Bence am5 platformuna geçiş yapın , mevcut sisteminizi satın. Psu tarafında 750w tercih etmenizi tavsiye ederim ileriki güncellemelerde ekstra psu masrafınız olmaz. Rainbow six siege ultra ayarlarda 350 fps 60 derece cpu sıcaklığı Cyberpunk...
  8. B

RX 7700 XT 12 GB R5 7600 SIVI SOĞUTMALI Bİ SİSTEM FPS DROP

PC hocası GG13 aldım bende 7700 xt 7600 işlemci var Gerçekten coil whine var kartta , valorant test için girdim menüde fps kısıtlamayı kaldırınca 1500 2000 fps lere çıkınca coil whine sesi geliyor ama normal oyun esnasında 650 fps civarı alırken ses falan yok o yüzden dert etmedim. He bide...
  9. B

Kasadan gelen cızırtı sesleri

Hocam ekran kartında veya psunda coil whine olmasın ? bende 7700 xt kullanıyorum yüke girince bobin sesi geliyor ekran kartından. eğer gerçekten fandaysa problem tam bi kule tipi hava soğutucu alma zamanın diye düşünüyorum.
  10. B

FPS düşüşü ( PC hocası GG13 ) RX 7700 XT

Bilgisayarı yüksek performansa aldım. Sıcaklık 65 i geçmedi fps te 600 650 arası yine Galiba çözdüm , cyberpunkta deneyip tekrar yazıcam.
  11. B

Pc kurduğumda yaptığım ilk iş oydu zaten parçalardan yana sorun yok her şey düzgün. Mesela cyberpunk msi afterburner verileriyle , amd adrenalin verileri aynı değil. amd adrenalinde daha yüksek gösteriyor fps , sıcaklığıda düşük gösteriyor. hangisine güvenmek lazım ? amd adrenaline güveniceksem...
  12. B

Hocam fandan yana problem yok düzgünce termalleyip taktım tam oturdu buna eminim. Zaten tam oturmamış olsa boşta sıcaklıklar 30-45 arası olmazdı. Tekrar valorant testi yaptım tabi sahneye göre değişiyo fps ten yana sorun yok burda 600 650 arası diyebilirim, sıcaklık 65-72 arası değişiyor...
  13. B

Merhaba PC hocası GG13 isimli sistemi satın aldım. Aldığım sistemin özelliklerini en alta ekledim. 1- ASUS'un Armoury Crate programını kurdum buradan gerekli yüklemeleri kendi yaptı. 2- AMD Adrenalin kurdum burasıda kendi otomatik kurdu. Bunlar dışında hiçbir driver vb yüklemedim. 3- BIOS...
  14. B

🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 2k 180hz monitör

3 Yıldır Asus VP249QGR kullanıyorum , dahili hoparlör bence çok önemli , FPS oyunları hariç kimsenin kulaklık taktığını düşünmüyorum, ekstrada ses sistemi vb yapmanın gereğide yok , o yüzden benim için hoparlör önemli ve asus bu konuda başarılı. Pivot özelliği tamamen isteğe bağlı diye...
  15. B

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Herkese merhabalar , sistemi tam 1 saatte alabildim refresh ata ata , alan herkese hayırlı olsun. Ben ram seçimini 6800mhz cl34 yaptım , ne düşünüyorsunuz ?
Geri