Merhabalar 50k ya kendim sistem topladım sizin bakıp su daha iyi olur dediğiniz hangisi ise öğrenmek istiyorum iki sistemde nerdeyse birbinin aynısı
İtopya
1- işlemci: https://www.itopya.com/intel-core-i5-14400f-25ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-tray-islemci_u27590
2- anakart...
teşekkürler bende böyle fiyat çıkarmıştım aşağı yukları ve bir şey daha danışacam oyun oynayan bir tip değilim iş için alacam yazılım ve siber güvenlik yeterli olur dimi bunlar ram ssd psu kendım sıfır alırım
Merhaba PC İçin 3 Adet Parça Alacam sizden Bunların İkinci El Fiyatlarını Ortalama Bir Şekilde Yazmanızı İstiyorum
1- İşlemci: İntel İ5-10400 2.9ghz
2- Anakart: MSİ b560m pro-e
3- Ekran Kartı: MSİ GTX 1650
Bu Şekilde Parçalar
Genelde fiyat bu parçalar üzerinden konulduğu için bu parçaları örnek gösterdim ve fiyatı buna göre söylemenizj istedim doğrudur bellek depolama ve işlemci önceliğim sizce fiyat nasil
Merhabalar 80-90 k bütçem var bir kasa toplamak istiyorum oyun oynamıyorum oynasam bile öyle yüksek oyunlar oynamam iş için kullanıcam yazılım ve ticaret yapıyorum bana bu fiyata güzel bir PC parçaları yazarmisiniz veya link atar mısınız beyaz önceligim