buyurburdanyak isimli üyenin son içerikleri

1. B

ASUS B450 MK-II ANAKART RAZER BLACKSHARK V2X PERFORMANS

beyler kulaklık alacağım kulaklıklar arasında RAZER BLACKSHARK V2X ASUS TUF GAMİNG H3 Bu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum anakartım çok yüksek bir şey değil performans olarak nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

ASUS TUF H3 KULAKLIK YARDIMM ÖNERİİİ

ASUS TUF H3 KULAKLIK NASILDIR ARKADAŞLAR KULLANANLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM GÜNCEL FİYATI 1300 TL BU FİYAT BANDINDA RAZER BLACKSHARK V2X VE LOGİTECH G332 VAR SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  3. B

CLOUDCORE VS BLACKSHARKV2X VS LOGİTECHG332 VS GAMEPOWER FUJİN VS GAMENOTE H2002D

KULAKLIK ALACAĞIM VE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA BİRKAÇ KULAKLIĞI BURADA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ARALARINDA BAZILARININ FİYAT FARKI VAR TABİKİ AMA HEM FİYAT HEM PERFORMANS AÇISINDAN HANGİ KULAKLIĞI TERCİH EDEBİLİRİM SİZDEN GELECEK TAVSİYELER VARSA ONLARADA BAKARIM SEVE SEVE ŞİMDİDEN...
  4. B

LOGİTECH G332 Mİİ GAMEPOWER FUJİN Mİİ

neden hocam baya bir yorum falanda okudum sence neden alınmaz 1700564675 1000 tl civarında önerebileceğin iyi bir kulaklık var mıdır veya başka
  5. B

LOGİTECH G332 Mİİ GAMEPOWER FUJİN Mİİ

bütçem 1000 tl civarında logitech g 332 alınır mı bu fiyatlarda araştırdım bunu buldum birde gamepower fujin kullananlar varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim
  6. B

Çözüldü✓ EKRAN KARTI FANI SÜREKLİ ÇALIŞIR MI YARDIM LÜTFEN

tamamdır hocam teşekkürler şuanda 35 derecelerde falan gösteriyor bende acaba bir sıkıntı mı var diye sorayım dedim bilmediğimden :) 1700486353 teşekkür ederim hocam
  7. B

Çözüldü✓ EKRAN KARTI FANI SÜREKLİ ÇALIŞIR MI YARDIM LÜTFEN

asus rtx 4060 ekran kartım var sistemi daha yeni aldım bilgisayar ilk açılırken fan çalışıyor sonrasında ise duruyor boştayken henüz herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu normal midir belli sıcaklıktan sonra mı çalışıyor ekran kartı fanları bilenler yardımcı olursa şimdiden teşekkürler
  8. B

1500-2000 TL Gamer Kulaklik Öneri̇si̇

kullandın mı hocam nasıldır
  9. B

1500-2000 TL Gamer Kulaklik Öneri̇si̇

Bütçe 1500-2000 tl f/p bir ürün yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler
  10. B

Çözüldü✓ YENİ SİSTEM ALDIM SES GELMİYOR YARDIM LÜTFEN

tamamdır hocam teşekkür ettim
  11. B

benim çok eskiden bir kasam vardı onda kasadan geliyordu ses o yüzden merak ettim
  12. B

Beyler geçenlerde Abdullahın çıkarmış olduğu sistemi satın aldım 4060 ekran kartlı vento kasalı hazır sistemi. uzun zaman sonra bilgisayar sahibi oldum bilgisayardan çok anlamıyorum. monitorum lg 24gn60r-b monitör. kulaklığım şuanlık yok ama kasadan veya monitörden ses gelmiyor hiç kulaklık...
  13. B

🚨 0 KASADA YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NELERDİR YARDIM LÜTFEN 🚨

Biz hazır sistem aldığımız zaman orada yapıyorlar mı bunları
  14. B

🚨 0 KASADA YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NELERDİR YARDIM LÜTFEN 🚨

Daha yeni bir kasa aldım bilgisayar hakkında çok bilgim yok. Yeni kasa aldıktan sonra neler yapılır yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  15. B

Çözüldü✓ 🚨🚨 AKIM KORUMALI PRİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

Tamam dostum tunçmatik baktım bende iyi diyorlar ondan alacağım
Geri