by.alpha isimli üyenin son içerikleri

1. B

Flash Disk Yazma Koruma Hatası

İndirdim iflash içinde usbye ait uygulama + bilgi barındırmıyordu. İlk defa böyle bir problem yaşıyorum hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım 2 gündür uğraşım boşa gidecek sanırım sonunda flash diskleri çöpe atacağım. 😊
  2. B

1712702090 kodları bile kabul etmeyip uyarı veriyor 1712702123 Bu arada flash disk kingston
  3. B

Kodlar olmadı hocam, üretici disk formatı olayı nedir anlamadım. Şu attığınız videdaki yönergeleri takip ettim fakat bende ki flash belleğin kodunu belirtilen siteye kopyalayınca bulunamıyor diye uyarı veriyor.
  4. B

Onu ve diğer formatlama seçeneklerini de denedim olmadı. Usb ile ilgili bir yazılım varmış onu kurup formatlamayı deneyeceğim , yanıt için teşekkürler 🤗 1712690242 Hemen deneyip dönüş yapacağım. Umarım işe yarar zaman ayırdığınız için minnettarım hocam 🤗
  5. B

Dönüştürücüm yok maalesef ama bilgi paylaşımınız çok kıymetli , teşekkürler. Sayenizde bir yöntem daha öğrenmiş oldum. Dönüştürücü olmadığı için hard formatlama işlemini deneyeceğim onu da nasıl yapacağım hakkında fikrim yok :) birazdan araştırıp deneyeceğim.
  6. B

Biri virüslü diğeri ise temiz çıktı ama problem aynı, aygıt yöneticisinden usb sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim düzelmedi açıkçası beynim yandı ne yapacağımı şaşırdım. Flash diskleri de alalı 1.5 ay oldu. USB hard format olayını bilmiyorum rufus yada benzeri uygulamalar ile yapılmıyor...
  7. B

Merhaba, flash diskte film yükleyip TV'dan izlemek istedim fakat dosya kopyalanırken hata verdi ve dosya koruması olduğundan herhangi bir silme yükleme işi yapamıyorum. Kodlamalarla açmaya denedim Regedit kayıt ayarlarından düzenlemeye çalıştım ve hatta Rufus vb uygulamalarla formatlamaya...
Geri