Arkadaşlar 5 dk önce whatsapp a birine mesaj gönderirken aniden saat imgesi geldi yani tik olmadı telefonu yeniden başlattım wifi kapatıp açtım düzelmedi sizde de aynı sorun var mı
Pc yi temizleyip tekrar topladıktan sonra akşam uyanıp PC nin açma kapama tuşuna bastım açılmadı PSU tuşu ON konumundaydı sonra cızırtı sesine benzer bi ses duydum daha önce olmuyordu bu sesler sonra PSU nun tuşuna basıp kapadım çat diye bi ses çıkardı kasanın yan kapağını açıp kabloları...
arkadaşlar geçen gün çift antenli bir wifi adaptörü aldım wifi 5 destekli ucuz bişey merak ettiğim bir konu var aldığım site de çoğu kişi sürücüyü bulup indirdim vs. yazdıklarını gördüm modeli Realtek 8812BU yani indirsem mi indirmeden kurulumsuz da yüksek hız alır mıyım ?
hocam şimdi ölçtüm ram ile kasanın tavanı arasında ram klipsi hariç 4.0 cm net boşluk kalıyor klipse değmesi için de 3.7cm olması gerek radyatörü de ölçtüm 2.6cm geliyor 1.5cm lik fan taksam bile sığmıyor malesef
biliyorum seneye upgrade yapıcam nasip olursa rtx40 serisi almayı deneyeceğim bu arada saol link için aldığım radyatör 2.48 mm hemen hemen kurtarıyor 15mm lik alırsam
dostum ben zaten sorununun ne olduğunu biliyorum sadece aradığım radyatöre uygun slim fan modeli evet ramlere çarpıyor ve anakartı kasanın küçük olmasından dolayı indiremiyorum hani yapamayacağım bir şey olsa uğraşmam zaten sıvı soğutmayla sorunun fanlarda olduğunu ve slim fan gerektiğini...