by1017 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Dümenden PSU modifiye

Beyler psu nun fanı bozuldu bende aynı model fandan bulmaya uğraşamadım, gittim kasa fanını psu ya taktım aradan kablo çıkardım onu da Hub a taktım, sizce mantıklı mı Fan gamepower air türbine Bide arkadaşlar c4 gibi psu kullanıyorum 400w iyi bir psu önerir misiniz
  2. B

Minecraft Modlu Server Özellikleri

Hocam biz okul okuyoruz arkadaş çalışıyoruz pc her zaman açık kalamaz ondan hostünf kiralıyoruz
  3. B

Minecraft Modlu Server Özellikleri

Arkadaşlar merhaba 1.12.2 modunda bir zombi kıyamet paketi yapıcam. Bunu arkadaşlarımla beraber bir hosting firmasından kiraladığım sunucu ile yapacağım. Ancak şöyle bir problem var. Sunucunun özellikleri hakkında kafam karıştı. Sunucu modlar bakımından aman aman bir pakete sahip olmayacak. Şu...
  4. B

Kernel Data İnpage Sorunu

Arkadaşlar oyun oynarken birdenn kernel data inpage hatasını alıyorum ve bilgisayar yeniden başlıyor. Ancak şöyle bir çelişki var ki sistem parçalarının testlerini yaptım sadece ram testi kaldı. Furmark, Cinebench r23, OOCT, CrystalDisk, yaptım, İşelmciyi Furmarkta da zorladım ancak bir problem...
  5. B

Çözüldü✓ BU SİSTEME BU PARA DEĞER Mİ

hocam harika bir sistem bulduk dün aldık. RX6600xt8gb+r5 5600+32gb+500gbssd asus a520m-r mesh kasa bence gayet iyi hemde 17k ya
  6. B

Anladım Hocam peki 17-18k civarı bir kasa için tavsiyeniz var mı
  7. B

17K-18K Arası PC tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım için bilgisayar alacağız. 17000-18000TL civarında bütçemiz var sadece kasa için, PUBG,CS2,VALO vb oyunlar oynacak genellikle steam PUBG oynuyor. Bunun hakkında bir tavsiyeniz var mı incehesapta kendin topla da güzel indirimler oluyor parçalarda. Tavsiyeniz için...
  8. B

hocam darboğaz olmaz mı bottlcneck test onu gösteriyor
  9. B

Arkadaşlar bi tanıdığıma oyun bilgisayarı alıcaz https://www.incehesap.com/feuer-hazir-sistem-fiyati-43952/ R5 5600 e yükseltilecek Pubg Cs valo kol oyanıyacak bunu dışında bir tavsiyeniz var mı 1727290262 Birde PSU hakkında bir tavsiye
  10. B

Ekran Kartı Kullanımı Düşüyor

Arkadaşlar merhaba GTX 1050Ti ekran kartım var pubg oynarken 120-130 fps alırken aniden ekran kartı kullanımı %30-%40 a düşüyor. Sürücülerim güncel işlemci olarak r5 3500x kullanıyorum Bunu nasıl çözebilirim (PSU'yu C4 aldım param yoktu ama bu zamana kadar tık demedi) 1726781985 Edit: Ekran...
  11. B

İŞLEMCİ ISINMAMA PROBLEMİ

Kanka PUBG de kaç fps alıyorsun birde overclock ayarları verir misin
  12. B

İŞLEMCİ ISINMAMA PROBLEMİ

Arkadaşlar merhaba geçen günlerde yeni bir işlemci aldım eski işlemci r3 1200 yeni işlemci 5 3500x ama arkadaşlar şöyle bir problemim var pubg oynarken işlemci %100 kullanılırken 60 derecenin üstüne çıkmıyor ancak stres testinde 81 derece gördüm bunun sebebi nedir ve bu benim daha dazla hız...
  13. B

Yeni İşlemci Yükseltmesi

Psu 300w sıkıntı olur mu Edit: hocam aynı gücü kullanıyorlar
  14. B

Yeni İşlemci Yükseltmesi

Hocam işlemciyi nasıl satabilirim ki o da var birde r5 5500 nasıl
  15. B

Yeni İşlemci Yükseltmesi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıl önce kendim bir bilgisayar topladım. O zamanlar pek bütçem yoktu bi arkadaşımdan sıfır gtx1050ti almıştım daha sonrasında gerisini aldım ancak şuan bazı oyunlarda yeteri kadar fps almıyorum grafikler düşük olsa dahi olmuyor nvidia statsdan baktığımda işlemci...
Geri