teşekkür ederim. bende kılıftan dolayı 2 gün önce 19k idi alıp iptal ettim. sonra çoğu tablet kılıfsız, kılıflı bu fiyatta olanda donanım düşük diyip aldığımı da iptal edip fiyat inince geri aldım. inş uyumlu bişeyler buluruz yoksa çağalar pert eder tableti. huwaie yi de sırf play store...
kimse mesaj atmamış güncelleyeyim. kılıfı yok diye iptal edip vatandan başka bir ürünü kuponla 20k ya aldım. kargolandı ve ertesi gün tablet 19k ya indi. vatan iptal etmiyor kapıdan gönder dedi. Bende 19k buna vereceğime amazondan yoga tabı alayım dedim ve amazonda indirim yapmış 16900 TL'ye...
bende tablet arayışındayım. çocuklar için oyun ders amaçlı arıyorum ama kılıfı olanın donanımı düşük/eski, fiyat segmentinde kılıflı eli yüzü düzgün tablet yok. az önce bunaldım lenovo yoga tab aldım geçtim. 18660 TL . bu ürüne denk kılıf kalemli ürün bakınca da 22000+ fiyatlar çıkıyor. uyumlu...
ben 2 tane almıştım. birini 250 tl kuponla, diğerini 150 tl kuponla almıştım. 250 tl kuponla alınanı kargoya dün verdi, diğerini bu akşam iptal etti, stok yok diyerek. biri bana biri arkadaşaydı. geleni arkadaşa verecez mecburen.
ram krizinde bu fiyatın epey uygun olduğunu düşünüyorum. ben almadım ama fiyat çok iyi geldi.
https://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-pro-1tb-usb-3-2-flash-bellek-sdcz880-1t00-g46-pm-HB0000157RLI...
çoğu ssd nin kendi yazılımı oluyor. kingston ssd manager, sandisk dashboard, samsung magician da sanırım migration olarak geçiyor. samsung kendi yazılımı direk yapıyordu bir ara ama kingston ve sandisk acronis nin bir yazılımını indirtip onunla yaptırıyor. yazılımdaki linkten indirince acronis...