byabo isimli üyenin son içerikleri

1. byabo

Warzone tarzı online oyun önerisi

delta force?
  2. byabo

Warzone tarzı online oyun önerisi

the finals olabilir belki
  3. byabo

Yeni pc ye tarayıcı önerisi

hocam chrome kullanın bence en hızlısı o ama özelleştirme seçenekleri az
  4. byabo

Rx 6600 sistem nekadar eder

25 eder bence
  5. byabo

Çözüldü✓ Yeni kart sonrası siyah ekran problemi

9060xt yi neden iade ettiniz hocam
  6. byabo

Windows etkinleştirme yardım

SAKIN ALMA KRAL DUR BEDAVAYA ETKİNLEŞTİREBİLİRSİN 1764696934 Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH Home Country Specific: PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX...
  7. byabo

Yardım BİLGİSAYARIMDA DNS ÇALIŞMIYOR

nası yani windows üzerinden otomatikmen nası yaparım hocam zahmet olmazsa detaylıca anlatabilirmisiniz
  8. byabo

super online derken hocam türk telekom benimki 1764690500 yok hocam elle girilen yaptım cloudflare in şeylerini yazdım başka her türlü yolu denedim olmuyor 1764690519 goodbydpi ne hocam tam olarak
  9. byabo

onuda denedim olmadı hocam discordada girmiyo
  10. byabo

planet vpni kullanıyorum hocam 1764689705 denedim bağlanılamıyor dedi hocam
  11. byabo

sa beyler ben discord için vpn kullanıyordum kullandığım vpn güncelleme ile bozunca bende dns e geçeyim dedim tüm dns ayarlarını yaptım ama dns çalışmıyor ne yapabilirim bilgisi olan bir arkadaş yazabilirmi yada sizin bir öneriniz varmı
  12. byabo

Amd kartlar benim için başlamadan bitti

rx9060xt kullanıyorum iyikide almışım mükemmel kart yapmışlar tüm oyunları çatur çutur çalıştırıyor öncesindede 7700xt kullandım yine bir problem çıkarmadı
  13. byabo

Yardım Amd nin menüsü açılmıyor

sa beyler normalde alt+r basınca gelen ekran bugün basınca gelmedi diyorki güncelleme gerekli ne yapmam lazım hemen altındaki indir güncelle butonuna bastım
  14. byabo

KABLOSUZ WİFİ ADAPTÖR ÖNERİSİ

sa beyler dediğim gibi bütçe max 700-800 lira güzel kaliteli bir şey önerirseniz güzel olur
  15. byabo

Yardım Sapphire Nitro+ RX 7800XT vs Sapphire Nitro+ RX 9060XT

hocam ben 5000 6000 ve 7000 serisi ekran kartı kullandım hiçbirindede yazılımsal hata yaşamadım bence 7800xt almalı
Geri