ByAhmet16 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Valorant oynarken ekran kararması?

Aynen 26.1.1 sürümü kurdum hata düzeldi
  2. B

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Sorması ayıp Bu sorunun oyunda mı yaşıyorsun oyun adı fa valorant mı
  3. B

Mavi Ekran Anakartta VGA ışığı yanıyor yardım eder misiniz

Ben de şu an ekran kartımın eski driverını buldum yani Şubat ayı driver'ı onu da deneyeceğim
  4. B

Galiba valorant oynamamızı istemiyor 1778339605 Vallahi en son bilgisayarı format atmayı düşünüyorum şu an çözüm olacaksa denerim
  5. B

Bilmiyorum ama normal YouTube'da da gezerken film izlerken herhangi bir şey yok oyun açıldıktan sonra böyle bir sorun yaşıyorum oyunun kaldırdım yeniden yükledim güvenli mod üzerinden ekran kartı driverlarımı kaldırdım güvenli moddan çıkıp yeniden ekran kartı driverını kurdum Ama sorun hala...
  6. B

Dostum aynı sorun bende de var şu an valorant oynarken ekran gidiyor görüntü yok ses var 2 dakika sonra bilgisayar kendine yeniden başlatıyor ekran kartı modelim Rx7600
  7. B

Formatı Windows’un verileri koru seçeneği ile yapsam olur mu
  8. B

DDU ve amdcleanuputility her ikisiyle denedim aynı sonuç
  9. B

Merhaba Arkadaşlar Benim Sizlere Sorum Olacak Suan Aktif Olarak Kullandığım Bilgisayarın Özellikleri Şu Sekilde AMD Ryzen 7 5700x Asrock b550 32 GB RAM Valorant ve cs2 oyunlarını açtıktan sonra kışa bir süre sonra siyah ekran verip ek-1-deki hatayı veriyor sonra ekran kartı driverleri silik...
  10. B

B sınıfı Ehliyet ile Kullanabileceğim Motorlar

Selamın Aleyküm ; B sınıfı Ehliyet ile Kullanabileceğim Motorlar Hangileridir Ruhsatta 50cc Gercekte 125cc olan
  11. B

Öneri Türk Telekom 1000Mbps Hıza Uygun Modem Arıyorum

[H3 id='URLhttpswww.teknosa.comtplink-b-2578BTP-LinkBURL+Archer+BE230+688Mbps-2882Mbps+Dual-Bant+Wi-Fi+7+Router+bu+Routeru+Aldm+ndirimde+2499tlye+gayet+suan+daha+cok+memnunum+internetimden+ATTACH+typefull+size721x354903887ATTACHyeni+deerlerim+bu+ekilde']TP-Link Archer BE230 688Mbps-2882Mbps...
  12. B

https://www.incehesap.com/keenetic-hopper-ax3000-wi-fi-mesh-ebeveyn-kontrol-fiber-vpn-router-4x1gbit-s-usb3-0-kn-3811-fiyati-78786/...
  13. B

Evet Aylık 5bin tl 36 ay anlaşma
  14. B

Normalde Yok Ama 10 core'lu Fiber Çektirdim Yani Metro İnternet Simetrik
  15. B

Türk Telekom 1000Mbps Hıza Uygun Modem Arıyorum Aşağıda Görseldeki Hızları Verebilecek Şekilde Bir Router Arıyorum
Geri