Cok tesekur ederim hocam. Biosa baktim ama hicbirsey goremedim batarya ile ilgili. %72 lik kisimla bile 2.5 3 saat video izletiyor. Bugun bitene kadar 1080p video actim koydum kenera 2.5 saat sonra geldim 9 du sarji. sonra kapanmis.
Arkadaslar merhaba. LUTFEN YARDIMCI OLUN. NEZAMANDIR UGRASIYORUM.
Baslikta belirttigim gibi %72 ye kadar hicbir sorun yok sonra birden kesiyor beslemeyi.
Programlar ile kontrol ettim batarya sagligi %84.
Marka Medion.
Orjinal adaptor ile.
Yazilimsal mi yoksa donanimsal midir bulamadim...
Arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum ve temu üzerinden birçok ürün satın aldım. Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ürün iade konusunda çok esnekler. TR de nasıl bilmiyorum iade konusu ama burada çok esnek ürünü iade bile istemiyor çoğu zaman.
Arkadaslar merhabalar. belirttigim anakart ile sistem topladim. Fakat wifi agindan surekli kopuyor ve geri baglanmiyor. Bu aga baglanamiyor hatasi veriyor. Pc ye reset attigimda veya aygit yoneticisinden cihazi devre disi birak sonra tekrar aktif et yapiyorum o zaman baglaniyor. Yazilimsal bir...
Arkadaslar wifi ye direk anakart uzerinden baglaniyorum. bazen 1 saatt sonra bazen 1 gun sonra internet kopuyor ve baglanmiyor. reset atinca veya aygit yoneticisinden devre disi birak aktif et yapinca duzeliyor. Ne yapmam lazim_ yazilimsal mi yoksa donanimsal bir sorun mu bu?
1714077773...
Güncel ekran kartları 1080p de darboğaz yapar. Çok güçlüler kartlar. 2k monitör işi çözecektir. Bu işlemci bu ekran kartını 2k da darboğaz yapmaz gayet yeterli seviyede besler