BYDUMAN isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bana ekran kartı önerebilir misiniz

Arkadaşlar bana bir ekran kartı lazım ikinci el alıcam. Güzel bir ekran kartı önerirseniz güzel olur. Sistemim; Ryzen 5 1600 işlemci B450M S2H anakart 8gb 3000mhz ram
  2. B

Rx 460 ile b450m s2h uyumlu mu

Arkadaşlar benim sistemim; Rx460 ekran kartı Ryzen 5 1600 işlemci B450m s2h anakart Bunların hepsi birbiri ile uyumlu değil mi ?
  3. B

Ekran kartı tamiri yapılır mı ?

Bir şey sorucam rx460 ile b450m s2h uyumlu değil mi ? 1612267972
  4. B

Ekrana görüntü gelmiyor
  5. B

Arkadaşlar benim ekran kartım rx460. Bozuk tamir ettirebilirmiyiz acaba. Olursa ne kadar tutar.
  6. B

Bios güncellemesi Sorunu

Çok denedim olmuyor 1612193150 Hiç bir şey yapmadım. Windows kurulu değil kasa çalışıyor bu arada.
  7. B

Bios güncellemesi Sorunu

Arkadaşlar ben donanım arşivi youtube kanalındaki 1900 tl olan bilgisayarı topladım. Sadece anakartı b450m s2h aldım farklı olarak. İşlemci ryzen 5 1600. Bilgisayarı çalıştırdım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bios güncellemesiyle alakalı olabilir mi yoksa, işlemci ile anakart uyumlu değil mi?
  8. B

Bu kablolar nereye takılıyor.

Ben uzay montaj pc topladım. Bütün kabloları taktım sadece bunlar kaldı. Bilgisayarı çalıştırdım ama görüntü gelmiyor. Sinyal yok diyor. SSD'ye daha windows kurmadım o yüzden de olabilir mi? Yardım ederseniz sevinirim..
  9. B

Uzay montaj pc topladım, monitörde sinyal yok hatası geliyor.

İkisinide denedim olmuyor hdmi kablosuyla kullanıyorum 1611966389 Bu kabloları takmadım nereye takacağımı bilmiyorum. Bu kablolar ne işe yarıyor.
  10. B

Uzay montaj pc topladım, monitörde sinyal yok hatası geliyor.

Ben donanım arşivi youtube kanalının 1900 tl ye topladığı bilgisayarı topladım sadece anakartı b450m s2h aldım farklı olarak. Kabloları vs taktım monitörü bağladım sinyal yok diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Geri