harddiskini sağlıklı birşekilde çalıştığını sana bildiren bir ışık eğer tamamen o ışıktan kurtulmak istiyorsan anakartındaki hdd led kablolarını sökebilirsin.
Bir m2 ssd alacağım fakat m2 ssd çeşitlerinin olduğunu fark ettim pcie ve sata belki başka çeşitleri de vardır fakat öğrenmek isteiğim şey anakartımdaki m2 yuvasına pcie m2 ssd'yi veya sata m2 ssd'yi rahatlıkla takabilir miyim veya ikisinden birini takabiliceksem hangisini takabilirim ...
Yeni bir kasa satın aldım kasada adressible rgb özelliği mevcut fakat anakartımda adressible rgb soketi bulunmuyor farklı bir pin üzerinden changer kullanarak adressible soketi ekleyebilir miyim anakartıma yoksa bunun tek çaresi daha yeni nesil bir anakart mı almaktır ?
https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-1700p-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-36466?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=Cj0KCQjwgO2XBhCaARIsANrW2X1ykceozNcHcOwPhFL-8D5JzCnY3QajFBuoXR86zc_3cM_W2XRWPPQaAgvUEALw_wcB Bunu almayı düşünüyorum uygun fiyata buldum 1300 tl...
n11'de şuanda 1144 tl ordan almayı düşünüyorum
Ve tabii ki başka soğutucu önerin varsa paylaş benimle dostum malesef pek bilgi yelpazem yok soğutucular hakkında. (ve hava soğutucusu olması önemli.)
Arkadaşlar yeni satın aldığım kasa sharkoon rev200 modeli ryzen 5 3600 işlemcimi işlemci bazlı oyunlarda 50-55 derecelerde tutabilmek adına cooler master ma610p hava soğutucusunu satın almak istiyorum fakat kasanın cpu soğutucu desteği 16.5 cm istediğim cpu soğutucusunun yükseklik ölçeği ise...
Evet rengini değiştirdiğim cümlenizdekini yapmak istiyorum windows üzerinden 1 ekran kartı miningde mh kaybı olmadan. Diğer ekran kartım ise hiç mining'e bulaşmadan sadece benim günlük kullanımım için olacak şekilde.