ByEdel isimli üyenin son içerikleri

1. B

M2 yuvasına sata veya pcie ssd takabilir miyiz ?

malesef 1tb alabilicek bütçem yok 500 gb alabilirim sadece amazonda 900 tl ye var uygun mu sence ? ve sorduğum soruya bir cevabın var mı...
  2. B

Kasanın üzerindeki kırmızı led ışık

harddiskini sağlıklı birşekilde çalıştığını sana bildiren bir ışık eğer tamamen o ışıktan kurtulmak istiyorsan anakartındaki hdd led kablolarını sökebilirsin.
  3. B

M2 yuvasına sata veya pcie ssd takabilir miyiz ?

Bir m2 ssd alacağım fakat m2 ssd çeşitlerinin olduğunu fark ettim pcie ve sata belki başka çeşitleri de vardır fakat öğrenmek isteiğim şey anakartımdaki m2 yuvasına pcie m2 ssd'yi veya sata m2 ssd'yi rahatlıkla takabilir miyim veya ikisinden birini takabiliceksem hangisini takabilirim ...
  4. B

Asus tuf b450 gaming plus 2 anakartıma harici adressible rgb eklenebilir mi ?

Yeni bir kasa satın aldım kasada adressible rgb özelliği mevcut fakat anakartımda adressible rgb soketi bulunmuyor farklı bir pin üzerinden changer kullanarak adressible soketi ekleyebilir miyim anakartıma yoksa bunun tek çaresi daha yeni nesil bir anakart mı almaktır ?
  5. B

Sıvı Soğutma Önerisi 1000-1300 TL / 240mm

Evet v2 eminim. Düşünmeden almalı mıyım?
  6. B

https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-1700p-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-36466?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=Cj0KCQjwgO2XBhCaARIsANrW2X1ykceozNcHcOwPhFL-8D5JzCnY3QajFBuoXR86zc_3cM_W2XRWPPQaAgvUEALw_wcB Bunu almayı düşünüyorum uygun fiyata buldum 1300 tl...
  7. B

240MM sıvı soğutma önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Fan'lı Yüksekliği 60mm'yi geçmemesi şart. Kasa: Sharkoon rev200 Anakart : Tuf b450 gaming plus 2 İşlemci : ryzen 5 3600 AM4 AM4 AM4 AM4
  8. B

KASA *CPU* SOĞUTUCUSU

Peki bunun alternatifi rgb'li bir soğutucu önerin varmı ?
  9. B

Sıvı Soğutma Konumu Önde

Güzel doğaçlama yapabilmişsin en azından bence bir sıkıntısı olmaz birde benim konuma bak benim durumum daha vahim :)
  10. B

Termal macun nasıl temizlenir ?

En garanti ve sağlıklı yolu alkol ve pamuktur ben böyle biliyorum.
  11. B

KASA *CPU* SOĞUTUCUSU

n11'de şuanda 1144 tl ordan almayı düşünüyorum Ve tabii ki başka soğutucu önerin varsa paylaş benimle dostum malesef pek bilgi yelpazem yok soğutucular hakkında. (ve hava soğutucusu olması önemli.)
  12. B

Çözüldü✓ Ekran kartı önerir misiniz?

Tam fiyatlarını bilmiyorum ancak 2. el bir 1650 super alabilirsin diye umuyorum belki 2500 3000 tl bandında olabilir.
  13. B

KASA *CPU* SOĞUTUCUSU

Arkadaşlar yeni satın aldığım kasa sharkoon rev200 modeli ryzen 5 3600 işlemcimi işlemci bazlı oyunlarda 50-55 derecelerde tutabilmek adına cooler master ma610p hava soğutucusunu satın almak istiyorum fakat kasanın cpu soğutucu desteği 16.5 cm istediğim cpu soğutucusunun yükseklik ölçeği ise...
  14. B

Yardım 2 Ekran kartımın sadece 1 tanesi ile mining yapmam mümkün mü ?

Evet rengini değiştirdiğim cümlenizdekini yapmak istiyorum windows üzerinden 1 ekran kartı miningde mh kaybı olmadan. Diğer ekran kartım ise hiç mining'e bulaşmadan sadece benim günlük kullanımım için olacak şekilde.
Geri