Kasa tertemiz yeni temizledim zaten sadece ön tarafı temizleyemedim üfleme makinesi ile girdim :D neyse camı da çıkardım öyle duruyor hala aynı dereceler
çok çok önceden aynı sisteme benzer bir sistemim vardı kanka kaldırıyordu güzelde oynatıyordu düşük ayarlarda ortalama 40-50 fps felan alıyordum galiba
VENTO VG12A MESH ATX KASA böyle bir kasam var ön tarafı açılmıyor kasanın kullanan var mı nasıl temizleme yapıyorsunuz ön tarafı aşırı tozlu oldu. Şimdiden teşekkürler
Merhaba Ekran kartım boşta 50-55 derece alıyor ancak oyunlarda 2k felan oynadığımda max 70-80 dereceyi görüyor bir forumda okudum ekran kartı boşta olunca 30-35 derece olması gerekiyormuş
ancak benim 50-55 derece ayrıca 2200-2300mhz hız kullanıyor boştayken bile bu sorunu nasıl çözebilirim...
kanka yorumları okudum herkes de çalışıyor bir bende yok galiba anlamadım ki bir de eskiden 60tl ye aldığım kolda vardı hadi devir değişti pahalandı dicem de bu ürün bayağı kaliteli orjinal gibi bir tek dediğim gibi titreşim yok rengi felan değiştirebiliyorum.