merhabalar
tam boy , ses çarklı numpadli kablosuz rgb bi klavye almak istiyorum 2 pc ofiste kullandığım için bu şekillde kullanmaya alıştım çok önemli değil ama bilek destekli olması da avantaj benim için
örn;
Az kaldı benzin döküp yakacağım, LianLi Hydroshift 360TL sıvı soğutma ve (3) lcd Fan (3) reverse normal ayrıca 1 de LCD 140mm eksoz aldım taktım kullanıyordum bir gün pc açtım sıvı soğutma fanları full çalışıyor format attım bios sıfırlarım kablolamayı komple söktüm baştan yaptım yine yok yine...
merhabalar 15*20 boyutlarında önerdiğiniz ya da bildiğiniz bi kasa içi ekran var mıdır? Tam olarak kapanmasını istiyorum sığabilse 2x120 fan takıcam ama olmuyor
ve ya her hangi bir tavsiyesi olan var mıdır ?
Merhaba , Y70 için için corsair icue link lx modeli ya da lian li sl fanlar dünşünüyorum sizce farklı marka ya da model ne alabılrım ? ayrıyetten eko sıstem olsun ıstıyorum sıvı sogutma tavsıyesıde alabılırım
Lian li familyası iyi olurdu fakat ne ısınabildim ne de sıvı soğutmları estetik var ayrıca herkesin lian li tavsiyesi oluyor bunun yerine lx corsair eko sistem kurmak daha mantıklı sanırım lx fanlar ile
1751011781
Bütçenin önemi yok elimde corsair kasa var 4000x fanları sıvı soğutması vs...
merhabalar , hyte y70 kasa için sıvı soğutma ve fan için desteğe ihtiyacım var sizce hangi marka/model almalıyım ?
Tercihen halen daha kulanmak da olduğum corsair marka düşünüyorum özellikle lx vs rx serileri ama sizden de görüş almak istedim
Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Merhaba herkese iyi forumlar OLED monitöre geçmek istedim fakat yine çoğu kişi gibi kararsız durumdayım. Samsung,LG,Dell ve Asus gibi markaların çoğu modellerini inceledim ve buna karar verdim sizlerinde görüşünü almak ve kullanıcısı var ise yorumlarınızı almak istedim sizce OLED e geçilir mi...