ByHaruto isimli üyenin son içerikleri

1. B

Hisse almama yardim edebilirmisiniz?

yatirim yapmak icin hisse almak istiyorum ama hisseler ile ilgili neredeyse hicbir bilgim bulunmamakta. kisa vadede artacak hisse senetleri nelerdir? yardimlar icin tesekkurler.
  2. B

Telefonda mAh sorunu

Eski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.
  3. B

Telefonda mAh sorunu

Samsung galaxy s21 fe almayi dusunuyorum.4500 mah , brawl stars tarzi oyunlar oynayacagim instagramda dolasacagim yani telefon gunun yarisi elimde olacak sizce 4500 mah bunun icin yeterlimidir?
  4. B

Windows kurduktan hemen sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşıma sorarım atarsa gönderirim hocam teşekkürler.
  5. B

Arkadaşım sormamı istemişti sistem özellikleri hakkında pek bir bilgim yok ama rtx 4060 i5 12400f ve H610 diyordu.
  6. B

Windowsu kurduktan hemen sonra ne yapmalıyım ne zaman oyun yüklemeye başlayabilirim?
  7. B

Samsung M21 telefonumun ekranı kırıldı.

Telefon içten kırıldığı için fotograf atınca pek belli olmuyor ama deneyeceğim. 1725383495 Hocam denedim hiç belli olmuyor telefonda baya fazla bir kırık yok zaten
  8. B

Telefon kırıldıktan yaklaşık 5 6 saat sonra mor lekeler cıkmaya başladı telefonu açma tuşuna bastığımda cıkıp gidiyordu internetten baktım mor lekeler sanırım telefonu kullanılmaz hale getirebiliyormuş.
  9. B

Samsung M21 telefonumun iç ekranı kırıldı. Tırnağım ile kırığın üzerinden geçtiğimde hissetmiyorum. Ekran değişiminde iç ekranda değiştiriliyormu veya samsung bayisinde iç ekran için artıdan fiyat alirmiyim internette gördüğüm kadarıyla samsung m21 telefon ekran değişimi 2800 tl işçilik...
  10. B

Çözüldü✓ İki sistem arasında kaldım yardım edebilirmisiniz?

Almak istediğim 1. Sistemde Ekran kartı 4060 ti 8 gb işlemci 13400f almak istediğim 2. Sistemde ise 4060 8 gb işlemci 7500f ben daha çok valorant cs tarzı oyunlara meraklıyım sizce ekran kartını düşürüp işlemciyimi yükselteyim ve 2. Sistemi alırsam 500 tl gibi daha uygun bir fiyata maal olucak...
  11. B

Çözüldü✓ Msi H610M-E DDR4 dual bios veya bios flashback var midir?

merhaba yakinda pc alacagim bios guncellemesi yaparken elektriklerin gitmesinden korkuyorum dual bios veya bios flashback varmidir baslikda yazdigim modelde?
Geri